Ara fa unes setmanes que entreno un dia per setmana potència i m’està anant bé.

Avui he fet un nou record de 624W mantinguts durant 1 minut 💪

No surto amb la gravel a passejar, surto de casa, passeig, Avinguda Sofia fins a Santa Bàrbara, per darrera Vallpineda, Les Torres i Mas Alba i la pujada d’asfalt que hi ha per arribar al pàrquing de la Fita la utilitzo per fer series d’un minut per sobre de 462W que es la meva Zona 7 d’entrenament, per sobre d’anaeròbic, a neuromuscular directament.

La veritat es que em costa moltíssim, acabo cada minut mort, molt mort, però aquí està la gracia, pujo un minut al màxim que dono, els altres 2 minuts que son les altres 2 series amb descans d’un minut entre cadascuna, al llindar que toca, per sobre de 462W, però no tan fort com la primera, per sobre dels 550W de mitja i avall.

Avui he estirat un pel més recorrent Mas Alba fins arribar a un petit mirador, al final del carrer d’en Bosc i tornada cap a Sitges, també per asfalt, mirant d’evitar el carrer principal que hi ha més cotxes i cap a casa per la rotonda del Aldi/Lidl.

He parat el GPS amb 15,09km que he fet amb 48m a una mitja de 18,8km/h amb un desnivell positiu de 394 metres i negatiu de 364 metres, cadència mitja de 67 rpm, potència mitja de 191W, el Intensity Factor de 0,994, fa temps que ho estava tan proper al 1 (1 es el màxim, vol dir que estàs “mort” i has entrenat bé), com a principal benefici de l’entrenament augmentar la capacitat anaeròbica, es a dir pujar el llindar del lactato per evitar utilitzar àcid làctic quan no dones més. 622 calories de consum energètic i em diu 51 hores per recuperar-me, demà sortiré a córrer, ahir vaig fer tronc superior.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 15273 m
Total climbing: 437 m
Total descent: -381 m
Download file: 18_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix