Aquest matí de diumenge havíem quedat a les 7:15 al Caprabo o a les 7:30 a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes.

Només havia confirmat en Josep Maria, el Damià al final ha dit que sortiria sol més tard.

Érem el Pedro i jo, hem esperat fins a les 7:35 i no a aparegut en Josep Maria, així que hem marxat ambdós cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes, sabent que no hi hauria ningú esperant-nos.

M’he notat molt just de cames, molt cansat. Ahir no vaig sopar i he dormit poc i no gaire bé, tot i que el Garmin m’ha dit que estava bé, m’he notat molt empanat pujant i amb aquella sensació de que et cremen les cames massa ràpid, he sortit massa aquests dies i no he descansat.

Des de Can Lloses, per carretera fins a l’entrada al Mas Giralt i a l’esquerre, creuant la riera cap a l’entrada de Mas Milà.

No he pogut pujar el corriol de la riera, el Pedro si.

A Mas Milà hem anat a fer la trialera que hi ha d’inici, de pujada, a l’esquerre de l’entrada principal, m’ha costat molt i arribant a dalt de tot, he fet peu, això, estava molt empanat avui.

Hem baixat i creuat la urbanització i hem sortit per darrera per les 2 trialeres de pujada que hi ha i la de baixada del final.

Cap a Viladellops per fer la trialera de pujada i baixada que hi ha abans d’arribar a mà dreta, la pujada bé, lenta però bé, però la baixada he tocat el manillar amb un arbre, hi havia un parell de metres entre els 2 arbres, no anava fi avui.

Hem pujat fins a la pista principal i hem anat cap al dipòsit d’aigua de Viladellops, baixada per la trialera de la cantera fins a la rotonda d’entrada, deixant la C15 a l’esquerre i cap a la Cantera, per anar cap a la carretera de Sant Pere Molanta a l’Arboçar.

Pista de nou i per corriols fins a l’inici de la pujada forta del dia.

Es una rampa de pista amb molta pendent, es un quilòmetre de pujada que a la gràfica es veu vertical.

He pensat en posar peu a terra als últims 3 metres, i no ho he fet per vergonya, no podia més.

A la part de dalt, més planera, hem parat a fer la foto de rigor i baixada cap a Les Gunyoles, però sense arribar-hi, hi ha una trialera a la dreta molt divertida.

Pista de tornada cap a Can Suriol, ja a la carretera de Olivella i des de Can Suriol hem anat cap a Mas Milà per la pista i el corriol que voreja la riera.

Anàvem bé de temps, eren les 10 en punt, així que hem decidit anar pista cap a Can Pere de la Plana, per agafar el corriol a la dreta que hi ha al final de la pista i que et deixa a la urbanització directament.

Baixada per la granja escola cap a Can Lloses i pel corriol que voreja la riera cap a la pista de tornada a Sitges, el mateix que havíem fet una estona abans en sentit contrari.

Les Casetes d’en Portacreu i el polígon Mas Alba.

Ens hem acomiadat davant de l’institut i cap a casa cadascú.

En total m’han sortit 49,13km que he fet amb 3h 2m a una mitja de 16,2km/h amb un desnivell positiu de 1084 metres i negatiu de 1060 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 173W, màxima de 1125W, mitja cardíaca de 123 ppm que és el meu 71% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, 1311 calories de consum energètic i fresca de bon matí a Mas Milà, un grau positiu de mínima, això si, la mitja de 10,9 graus, ha pujat molt quan ha sortit el sol, però el Pedro anava que no notava els dits de fred passant per Mas Milà, jo els braços glaçats.

Aqui us deixo el track d’avui

Total distance: 49594 m
Total climbing: 1139 m
Total descent: -1124 m
Download file: 16_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix