Aquest matí, tot i que el Garmin m’ha dit que no he dormit com devia, el Training Readiness marcava 80 sobre 100, es a dir, anem a pedalar una estona.

Em venia de gust fer una Morella, fa dies que no la faig, i es perquè la part de carretera em fa molta por, tot i que avui he contat 5 cotxes d’anada i 2 de tornada en total, però massa cotxes.

He sortit de casa a les 7:20, gravel amunt cap al polígon Mas Alba, poc transit, tot i que he hagut de fer alguna volta per no esperar al semàfor.

Pujada del Collet de la Fita bé, al pàrquing de la Fita amb 14m 24s, porto 4 quilos de més i es notes molt, aquest temps era un temps dolent al 2021, ara es un bon temps.

Fins el mirador dels caçadors on he arribat amb 20m 25s. Arribar aquí per sota de 20m era normal l’any passat, ara ja no ☹

Cap als Holandesos i al pàrquing de Vallgrassa, on m’ha marcat 35m 55s. El temps aquí està entre 34 i 37m, per tan li podríem dir que es correcte.

La pega de mirar temps es que si fas un error de bon inici, ho arrossegues durant tota la ruta, hauria de mirar temps en segments, però no ho faig.

Pujada per asfalt cap a la cadena d’entrada a la Morella.

M’he trobat molta boira, però molta es molta, ulleres entelades i no es veia res a 20 metres.

He pujat per asfalt primer a l’observatori de l’esquerre, després he baixat i he pujat fins a les antenes i he tornat endarrere per pujar fins a la bola, el radar gros.

Allà foto de rigor, que no es veu la bola de boira que hi havia i avall de tornada pel mateix camí que he fet pujant.

Hi ha un parell de punts tornant que em fan un pel de por, per trobar-me algú al davant i endur-te un bon ensurt.

El que més es quan passes la cadena després de la pista de Vallgrassa, quan empalmes amb la pista que ve de Can Lluça cap a Sitges, hi ha una baixada encimentada, al final hi ha un revolt a la dreta tancat i sense visibilitat. Si hi ha un ciclista en sentit contrari, ens donem una hòstia molt important, aquí habitualment freno i crido perquè m’escoltin.

El segon es baixant del pàrquing de la Fita cap al Caprabo, baixes a gust i trobar-te un cotxe de cara es quelcom a evitar, tot i que avui m’he trobat un senyor que trobo habitualment amb 3 gossos sense lligar, he reduït molt la velocitat per no fer mal a cap dels gossos que s’hagués despistat i no m’hagués vist, no ha estat el cas, ens saludem i avall.

He arribat a casa amb 32,53km que he fet amb 1h 33m a una mitja de 20,9km/h (màxima de 70,8km/h ☹) amb un desnivell positiu de 841 metres i negatiu de 833 metres, cadència mitja de 68 rpm, potència mitja de 224w, màxima de 944W, em diu que la potència mitja i màxima en 20 minuts de 308W, el meu FTP es de 311W, ja es això. La mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 81% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 1394 calories, temperatura mitja de 13,1 graus i mínima de 11 graus, però he passat fred amb la boira de tornada.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 32692 m
Total climbing: 861 m
Total descent: -850 m
Download file: 21_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix