Ciclista_rafa_villanueva_de_jilocaEn Raül als estiu passa algune dies a la vall del riu Jiloca, a un poble que es diu Villanueva de Jiloca

Villanueva de Jiloca es provincia de Zaragoza, es l´últim poble que hi ha entre Zaragoza i Teruel, per la carretera nacional de Zaragoza a Teruel, tot i que ara es pot anar per l’autovia i sortir a la sortida de Nombrevilla i Daroca. Esta a una hora de Zaragoza per l’autovia, molt més ràpid que anar per l’antiga nacional que encara es viva. Esta a uns 40 minuts de Calatayud, a la vera del riu Jiloca i el poble més proper conegut es Daroca, famós per les muralles mitjavals.

La ubicació privilegiada li dona un paisatge molt verd, tot i que tota la zona es molt seca.

El cosí de la meva dona, per tan també el cosí d’en Raül, es a ell que li haig d’agraïr molt especialment la col.laboració, sense que ell no m’iniciés a la zona no hagués estat capaç de publicar-ne una bona pila. Des de fa uns anys l’Agustín Alcaire es el meu company de viatge i qui esta ampliant el meu coneixament de la zona. Es un ciclista de carretera, nascut a Villanueva de Jiloca, que també surt amb BTT i que coneix tota la zona perfectament.

Totes les rutes surten i acaben a Villanueva de Jiloca, tot i que com que son circulars es poden seguir sense cap problema des de qualsevol altre punt.

Podeu descarregar-vos els Waypoints de la zona a Villanueva_de_Jiloca_Agost10. El fitxer es un .zip que un cop descomprimit us donarà un fitxer .WPT que podreu carregar al vostre Garmin sense problemes.

Les rutes estan ordenades per kilometratge, tot i que pel tipus de zona, no hi ha gaire trialeres complexes, la majoría son pistes per on circulen tractors, tot i que alguna que altre encigalada m’he trobat i també publico.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix