Ahir dilluns descans, el diumenge en ma dir 3 dies per recuperar la forma al 100%, aquesta nit he dormit bé, avui he volgut sortir a fer una recuperació activa, res d’anar a fer temps, només a girar les cames per veure que tal van els muscles.

M’he llevat d’hora, avui donen temperatures molt altes, així que he sortit que devien passar pocs minuts de dos quarts de set del matí.

Ahir vaig netejar els pistons del fre de davant de la gravel, feia soroll i crec que amb l’últim canvi de pastilles que vaig fer ara fa unes setmanes no va quedar bé. Avui millor, però encara hi ha un pistó que no treballa com hauria, ja veuré que faig.

He encarat el polígon Mas Alba i les primeres sensacions sort de casa han estat horribles, una mena de mal que no era un mal a les cames molt interessant.

El cul també l’he notat, la gravel es rígida la All Mountain es doble, molt més còmoda, i això que duc el mateix seient, si més no en mides.

He pujat el Collet de la Fita tranquil·lament, sense buscar en cap punt forçar la moto, només que els muscles treballessin i la sang circulés per netejar el que pogués quedar encara de la sortida llarga.

He anat cap als Holandesos, pàrquing de Vallgrassa, Vallgrassa i la Plana Novella.

Carretera de Can Grau i pujada a l’esquerre per la pista que et dur al palau budista, entrada de nou al parc natural i baixada cap a Jafra.

La temperatura ha estat prou bona tota l’estona, fins i tot fred baixant de Vallgrassa cap a la Plana Novella, m’ha marcat 17 graus, que amb humitat com hi havia es notava un pel de fresca, agraïda, tot s’ha de dir.

Des de Jafra la tornada per Can Marcer, mirador dels caçadors i cap a casa pel mateix camí que he fet de pujada.

Sota del pont de l’autopista, on comença a pujada d’asfalt curteta fins a l’institut, he mirat de pitjar més fort els pedals i posar-me de peu, però he notat unes punxades a les cames en acabar que no m’esperava, encara queden unes quantes hores llargues per recuperar-me totalment.

M’han sortit, com sempre, 26,92km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 19,7km/h, molt lent, però ja era la intenció. Un desnivell positiu de 561 metres i negatiu de 564 metres, cadència de 74 rpm, mitja cardíaca de 114 ppm que és el meu 66% i màxima de 146 ppm que és el meu 84%, consum energètic de 1058 calories, em diu que la temperatura mitja ha estat de 20 graus, mínima de 16 i màxima de 28 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27066 m
Total climbing: 580 m
Total descent: -585 m
Download file: 12_07_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix