Matí de dijous, ahir vaig fer tronc superior, abans d’ahir vaig fer recuperació activa, avui he pensat en fer un Arboçar de dalt que es una ruta d’un parell d’hores amb un desnivell petit, bastant ràpida, però rodant, res d’anar a fer temps, a bon ritme, però no a “muerte”, es una ruta perfecte per fer amb la Finna Taroko.

Un quart de vuit surto de casa, passeig, Avinguda Sofia i fins a Santa Bàrbara, baixada per darrera i cap a Vallpineda, les Casetes d’en Portacreu i cap a Can Lloses pel camí de sempre.

Faig aquest recorregut en contes de fer Pol Mas Alba avall, perquè està molt trencat el tros de baixada a les Casetes d’en Portacreu i amb la gravel, millor per Santa Bàrbara.

Des de Can Lloses per carretera fins a Mas Milà i pujada primer per la urbanització i després per pista fins a Viladellops.

Sense entrar-hi, per pista amunt cap a Can Trabal, pujada als dipòsits per la pista i baixada per creuar la carretera i arribar a l’Arboçar de Baix primer i entrar a l’Arboçar de Dalt després.

Cap a les Casetes Blanques i pista avall sense deixar-ho, es una tornada bastant ràpida.

Deixem a mà esquerre Les Gunyoles i Can Mitjans i sense deixar la pista principal fins arribar a Can Suriol, a la carretera d’Olivella.

Pel corriol que voreja la riera fins al camp de Futbol de Mas Milà i pel GR fins al Mas Giralt, carretera d’Olivella cap a Sant Pere de Ribes i he baixat cap als Viñedos per tornar per l’autòdrom, Rocamar i passeig.

M’han sortit 43,78km que he fet amb 2h 1m a una mitja de 21,6km/h amb un desnivell positiu de 620 metres i negatiu de 600 metres, una cadència mitja de 78 rpm, potència mitja de 199W, màxima de 602W, mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 73% i màxima de 155% que és el meu 90%, consum energètic de 1638 calories i 20 graus de mitja, mínima de 15 i màxima de 29 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 43948 m
Total climbing: 659 m
Total descent: -648 m
Download file: 14_07_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix