Ahir vaig descansar de cames, avui després dels 4 dies que em deia el Garmin Edge 830 el diumenge passat, que em calia per recuperar-me del tot, he sortit amb la Finna Taroko, una gravelada fins a l’Arboçar de Dalt i tornar.

He sortit tard, tot s’ha de dir, passeig, pujada a Santa Bàrbara per l’Avinguda Sofia, baixada cap a Vallpineda, Casetes d’en Portacreu i cap a Can Lloses per pista.

Carretera fins a l’entrada de Mas Milà i amunt per la urbanització primer i per pista després fins arribar a sota de Viladellops.

Pujada pel corriol de sota de Viladellops i pista de nou cap a Can Trabal.

Des de Can Trabal als dipòsits he pujat per pista avui, sempre faig la trialera, però avui he pensat en fer la pista.

Dipòsits avall, creuar la carretera i pel corriol de darrera fins a l’Arboçar de Baix.

Uns metres de carretera, entrada al poble de l’Arboçar de Dalt i sortida per darrera, per la pista cap a Les Cases Blanques primer i després seguint la pista, sense deixar-la, cap a Can Lluçà a la carretera d’Olivella.

La tornada ha estat pel corriol que voreja la riera fins el camp de futbol de Mas Milà, després cap al Mas de Can Giralt i ja per carretera fins a Sant Pere de Ribes.

A la rotonda d’entrada, he agafat la pista per anar a parar als Viñedos i he tornat per Puigmoltó, Rocamar i al passeig de nou.

M’han sortit 43,72km que he fet amb 1h 55m a una mitja de 22,8km/h amb un desnivell positiu de 605 metres i negatiu de 602 metres, una cadència mitja de 80 rpm, potència mitja de 217W i màxima de 731W, mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i màxima de 164 ppm que és el meu 95%, consum energètic de 1675 calories i 19 graus de temperatura mitja.

Em diu el resum del Garmin que l’entrenament d’avui ha servir per fer pujar el llindar d’aeròbic, abans d’entrar en anaeròbic, 4.7 sobre 5 d’aeròbic i 3.2 sobre 5 d’anaeròbic, es a dir, un bon entrenament.

Aquí us deixo el track ds’avui

Total distance: 43900 m
Total climbing: 649 m
Total descent: -662 m
Download file: 02_06_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix