Aquesta setmana, error meu, vàrem quedar al Caprabo, però no vaig dir a quina hora, el Santi i jo estàvem allà a les 7:00 i a les 7:10 li he fet un whatsapp al Jorge dient que marxàvem, m’ha trucat, ell creia que eren a les 7:30.

L’hem esperat i hem sortit a les 7:30 més o menys, malament per horari ja que tenia al cap una ruta que no hem pogut fer i hem hagut de retallar.

Hem pujat el Collet de la Fita, el Santi ha vingut molt lent avui, la setmana passada venia bé, però aquesta setmana no ha vingut com sempre.

L’hem hagut d’esperar molt, això ha fet que el ritme fos més lent també.

Hem anat a la dreta cap a la Trinitat, i des d’allà hem baixat la trialera cap a Vallcarca.

El Jorge i jo la mar de bé, però el Santi l’hem esperat baixant cap a la Trinitat, però també baixant la trialera de la Trinitat a Vallcarca.

La pujada cap a Campsasens per pista i a Can Lluçà hem fet la trialera del GR92 que baixa al poble de Garraf.

El Jorge no l’havia feta mai, li ha agradat, es una trialera d’enduro interessant.

Jo la he fet com sempre, quasi sencera, hi ha un punt on faig peu, i es mental, la resta es pot fer sencera, tan pujant com baixant, té algun esglaó de pujada.

Hem esperat el Santi també a l’alçada del castell, abans de començar a baixar al poble de Garraf.

Des de Garraf, carretera de les Costes durant uns 100 metres, crec que no arriba, i abans d’acabar el revolt gran a l’esquerre darrera la balla hi ha un corriol que puja, es la trialera que puja a la Pleta, a la carretera del Rat Penat a la Plana Novella.

He pujat jo al davant, el Jorge a roda, darrera meu, el Santi l’hem perdut als primers metres.

La pujada es dura, però es pot fer bé, vas alt de pols, però no cal molta potència a les cames, es més un tema d’equilibri i tècnica que no pas potència.

Hi ha un punt al final, on he posat peu, però es un punt on he passat sobre la bici altres vegades, i avui no hi ha hagut manera, m’he enfadat amb mi mateix en veu alta.

Després d’aquest punt, just abans d’acabar i començar el corriol que planeja, hi ha un segon punt on m’ha passat el mateix, la roda de davant s’ha enganxat amb una branca i he fet peu, no hi ha hagut manera de tornar a pujar, he hagut de caminar un parell de metres.

Quan hem arribat a la pista més ampla, on hi ha la cantera, hem esperat el Santi, però calculo que haurem esperat entre 10 i 15 minuts, massa estona.

Quan ha vingut hem fet la foto de rigor i hem quedat que anàvem i que ha ens veuríem, el ritme era exageradament lent i no ens permetria fer tota la ruta, que encara tenia al cap fer-la.

Carretera amunt cap a la Plata primer i cap a la Morella després.

A l’entrada de la Morella faltaven 5 minuts per les 10 del matí, massa tard per pujar la Morella i caure per darrera, anant a buscar una trialera que fa molt que no fem, però que té una pujada que s’ha de fer caminant si o si, crec que amb elèctrica potser es pot, però amb atmosfèrica no, falta grip.

Res, hem decidit el Jorge i jo agafar la carretera del Rat Penat cap a Vallgrassa, baixar cap a la Plana Novella i tornar per Jafra, trialera del revolt, corriol amunt pel Fondo de les Llenties, Holandesos i cap al Collet de la Fita, acabant amb la trialera del revolt i cap a casa.

Hem trobat un munt de gent, caminant, corrent, passejant, ciclistes, semi-ciclistes, no hi estic acostumat, però suposo que 3 dies de festa, bon temps i tan a prop de Barcelona té aquestes coses.

He parat el GPS a la porta de casa mb 45,21km que he fet amb 2h 56m a una mitja de 15,3km/h amb un desnivell positiu de 1241 metres, una potència mitja de 181W una màxima de 1014W, una cadència mitja de 69 rpm, mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i una màxima de 172 ppm que és el meu 99%, pujant de la Pleta a la Morella per carretera. El consum energètic de 2189 calories.

El Training Effect del Garmin em diu “Tempo”, que vol dir “hem pedalat”, però poca cosa més. Massa parades esperant i poca potència pel tipus de ruta, no ha estat una sortida per millorar forma física, ha estat una sortida per gaudir de trialeres interessants baixant i pujant, però amb massa parades.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 45827 m
Total climbing: 1304 m
Total descent: -1324 m
Download file: 05_06_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix