El diumenge vàrem fer el Montau, al arribar a casa el GPS em va dir que em calien 4 dies per recuperar-me muscularment parlant.

Ahir vaig descansar i avui he sortit amb l’objectiu de treballar la musculatura en mode aeròbic, el diumenge em va donar un 5 sobre 5 d’anaeròbic i 4,9 sobre 5 d’aeròbic, avui em calia que els muscles tinguessin sang i consumir greix més que no pas entrar en mode anaeròbic.

M’ha donat un 4 sobre 5 d’aeròbic i un 2,7 sobre 5 d’anaeròbic, amb el principal benefici mantenir la resistència muscular i la fatiga, permet mantenir un esforç dur durant més temps i augmenta la carrega alta d’entrenament aeròbic fent pujar el llindar de consum d’àcid làctic abans d’entrar en consum anaeròbic.

Es un molt bon entrenament, aconseguir pujar el llinda de “lactate” vol dir que el muscle es capaç de treballar normal més estona i augmentar el rendiment abans de començar a treballar en anaeròbic i acabar consumint musculatura per tenir energia, per tan perdre muscle i poder tenir tiretes.

He sortit amb la Jet9RDO camí del polígon Mas Alba, sense cap mena d’intenció de fer temps, pujada del Collet de la Fita majoritàriament de peu, em feia encara un pel de mal la cama dreta, quan em passo d’hores de seient em passa.

Al pàrquing de la Fita he pitjat el lap, m’ha donat 15m 35s que no es un mal temps, tot i que no era la intenció.

He seguit cap al mirador dels caçadors i baixada cap als Holandesos, a l’esquerre cap el fondo de les Llenties i pujada cap a Jafra.

Baixada pel corriol de darrera del pàrquing cap a la pista que ve de la Fassina i puja cap als Masets de Dalt.

Als Masets a l’esquerre després de la cadena, pujada per la trialera que et deixa a la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, creuar la pista i trialera que cau per l’altra banda.

Un cop a baix, seguint la pista cap a Mas Milà i a la dreta cap a Olivella.

Abans d’arribar al mas El Raurell a l’esquerre pel corriol que acaba amb una trialera molt divertida i que et deixa a la pista de Mas Milà a Can Pere de la Plana.

He pujat per la pista i a la dreta pel corriol fins a Can Pere de la Plana, la tornada, la de sempre, baixada per la granja escola cap a Can Lloses i pel corriol que va per la riera fins a la pista que va cap a Sitges i Sant Pere de Ribes.

He seguit cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu i de nou al polígon Mas Alba, tornada cap a casa pel mateix camí que he fet d’anada al polígon.

M’han sortit 27,93km que he fet amb 1h 36m a una mitja de 17,4km/h amb un desnivell de 668 metres positius i 666 negatius, una cadència mitja de 71 rpm, una potència mitja de 195W una màxima de 1126W, una mitja cardíaca de 133 rpm que és el meu 77% i una màxima de 163 ppm que és el meu 94%, 1275 calories de consum energètic i molt bona temperatura, mitja de 15,7 graus mínima de 12 i màxima de 23 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 28229 m
Total climbing: 699 m
Total descent: -690 m
Download file: 31_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix