Diumenge no puc sortir, estic de suplent a taula per les eleccions, així que volia sortir demà dissabte amb la colla per fer una ruta que fa temps que no fem, que passa per l’Ordal i torna per Vallirana, ràpida i sense gaire desnivell, però no hi ha quòrum i el Santi ha dit de fer quelcom on no hagi de patir per anar amb l’elèctrica que està limitada a 25km/h.

Canvi de plans, demà farem més trialera i avui he sortit sol a fer Les Gunyoles amb la gravel.

Faltaven 10 minuts per les 7 del matí, he encarat el passeig, Avinguda Sofia amunt cap a Santa Bàrbara i per Les Torres i les Casetes d’en Portacreu fins a Can Lloses.

Carretera d’Olivella, que per cert hi ha molt de transit a aquesta hora fins a l’entrada del Mas de Can Giralt, des d’allà cap a Can Suriol pel corriol que voreja la riera i passa pel camp de futbol de Mas Milà.

A Can Suriol entres a la pista que no té transit perquè hi ha una cadena a l’inici i sense gent i tranquil·lament he anat fent via fins arribar a les Gunyoles, duia una hora i 10 minuts que he encarat la pujada de ciment que et dur als dipòsits de Les Gunyoles.

Buscant un lloc on fer la foto de rigor, he esperat a fer la primera baixada i abans de fer la segona que et deixa a l’Arboçar de Dalt, he parat a fer la foto de rigor.

Baixada cap a l’Arboçar de Dalt i tornada Can Trabal.

Al anar a creuar la carretera que va Sant Pere Molanta a Can Trabal, just davant del camp on hi ha un munt de plaques solar, han sortit tres cotxes, el segon era un 4×4 que conduïa una senyora gran, he hagut de derrapar, no m’ha vist, però quan dic que no m’ha vist es que ni ha frenat, no m’ha tirat de pels, ha sortit a la carretera com si no hi hagués ningú i fos ella la única al mon que dur cotxe, impressionant.

Des de Can Trabal fins a Viladellops per pista, he trobat gent caminant o corrent amb gossos o de passeig, però bastanta gent.

Per sota de Viladellops, pel corriol que dona de nou a la pista que et dur de tornada cap a Mas Milà, creuant la urbanització i sortida a la carretera d’Olivella a Sant Pere de Ribes.

Molt de transit de cotxes, no m’agrada gens, em fa por. He anat pel voral tota l’estona que he pogut i s’ha de dir que tots els cotxes m’han avançar amb un metre i mig o més, es a dir correcte.

Només he hagut de clavar frens i derrapar quan un Mercedes C220 amb uns 18 a 20 anys que duia els nens a l’escola, al pont que hi ha, que es més estret, ha decidit de cop clavar frens i aturar el cotxe de cop.

No m’ho esperava, només reduint n’hi ha prou, però ella ha decidit parar del tot i de cop.

He deixat un parell de pams de marca de la roda de darrera a l’asfalt, però poca cosa de més.

Carretera cap a Sant Pere de Ribes, per entrar de nou al parc natural i per pista anar fins als Viñedos i tornar a Sitges per Puigmoltó, cap al camp de vol, Rocamar i al Vinyet buscant el passeig i gaudint del mar fins a casa.

En total m’han sortit 46,54km que he fet amb 2h 15m a una mitja de 20,6km/h amb un desnivell positiu de 737 metres i negatiu de 741 metres, cadència mitja de 78 rpm, potència mitja de 199W, màxima de 731W, mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 70% i màxima de 166 ppm que és el meu 93%, 1834 calories de consum energètic i em diu que ha estat un bon entrenament el Training Effect, 3.9 sobre 5 de treball aeròbic i 2.6 sobre 5 d’anaeròbic. Un pel més fresc de bon matí, mínima de 6 graus i mitja de 12 graus, he sortit de primavera, per ara bé.

Demà més, a menys ritme i més trialeres amb el Santi, però per avui, suficient.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 47084 m
Total climbing: 821 m
Total descent: -824 m
Download file: 10_05_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix