Ara fa una setmana, el dimecres passat que era 1 de maig i festiu, vàrem sortir amb la colla i vaig notar sorolls que no eren normals, fins i tot del canvi.

Al arribar a casa vaig passar-li una aigua a la bici, no la rento gaire, no es massa bo i estem en sequera extrema, així que un pel de fang a sobre que hi afegeixi pes no em molesta gaire.

Amb la bici neta, em vaig adonar que hi ha un parell de cops al quadre molt interessants, alguna pedra ha picat fort, res greu, però estèticament es veu bastant, bruta no es veia, llàstima 🤔

Un cop neta i seca pel sol, cera a la cadena i no la vaig tocar més fins aquest matí que he sortit amb ella, sortideta de rigor, passaven 6 minuts de dos quarts de vuit del matí.

He encarat el polígon Mas Alba, pujada del Collet de la Fita, cap als caçadors i després del mirador, a la dreta cap als Holandesos.

M’han avançat un parell de cotxes, resulta que un estava fent marxa endarrere als Holandesos, he hagut de baixar el ritme i no he pogut saltar i per postres, anava cap a la casa nova, devia ser un treballador dels que estan fent la obra per rehabilitar la casa.

Per tan, ni salt ni ritme, he hagut d’anar darrera d’ell fins que a aturat al cotxe a la obra.

La resta de la baixada ja normal.

Creuament de la Fassina i cap a Jafra, trialera del revolt de pujada i baixada per darrera de Jafra, pel corriol que comença al pàrquing fins a la pista que puja de la Fassina a Quatre Camins.

Allà, com faig últimament, cap a l’inici del GR92 de la Cova Negra i just abans de baixar cap a la riera, a la dreta per pujar per la trialera que et deixa a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Creuar la pista, trialera avall, i he pensat en parar a fer la foto de rigor en algun punt, però no hi he pensat.

Pista avall cap a Mas Milà i corriol a l’esquerre que puja cap a Can Pere de la Plana, baixada per la Granja Escola cap a darrera de Can Lloses i tornada cap a Sitges primer pel corriol que voreja la riera i després per pista cap a les Casetes d’en Portacreu, les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, Santa Bàrbara i cap a casa pel passeig.

Al final, ja a Santa Bàrbara he pensat en la foto, me’n havia oblidat, he fet la foto a l’últim tros on he trobat alguna cosa de vegetació verda ☹

En total m’han sortit 24,76km que he fet amb 1h 27m a una mitja de 17,1km/h amb un desnivell positiu de 544 metres i negatiu de 553 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 208W, màxima de 717W, mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 76% i màxima de 166 ppm que és el meu 93%, 1223 calories de consum energètic, 13 graus de temperatura mitja més fresqueta que dilluns i 10 de mínima, bon entrenament amb el Training Effect, no ens podem queixar.

Ah, i els sorolls han desaparegut, el problema era la falta d’aigua, li calia una bona rentada i cera a la cadena, tot arreglat 😊

Total distance: 25119 m
Total climbing: 584 m
Total descent: -593 m
Download file: 08_05_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix