Després d’uns dies al Pirineu, i es nota, realment es nota haver treballat en alçada i tornar al nivell del mar.

He sortit amb la gravel, amb el canvi d’hora, he hagut d’esperar una estona més que hi hagués llum, eren dos quarts de vuit del matí, he encarat el polígon Mas Alba.

Avui m’he trobat bé pujant, tan fins al polígon com la pujada del collet de la Fita, tot i que el temps al pàrquing de la Fita rondava els 15 minuts, que no es cap gran temps.

He encarat Mas Maiol, després el mirador dels caçadors i cap als Holandesos, per anar fent i girant a l’esquerre, arribar al pàrquing de Vallgrassa.

Baixada cap a Vallgrassa i pel corriol de rigor cap a la Plana Novella.

Carretera cap a Can Grau i pujada a l’esquerre per la pista per arribar al palau Novella, de nou entrada al parc natural i per pista cap a Jafra i de tornada cap a Sitges per Can Marcer.

Avui he arribat a Can Marcer amb menys d’una hora que es un bon temps, m’ha marcat una hora a mitja recta de la pista abans d’arribar a la pujada més forta.

No es un temps de rècord, però no està malament.

Pujada per la pista cap al mirador dels caçadors de nou i he tornat per Mas Alba, es a dir, a la dreta al pàrquing de la Fita, després les Casetes d’en Portacreu, les Torres, Vallpineda, Can Bruguera i de camí a Santa Bàrbara m’he adonat que no havia fet la foto de rigor, he parat a fer la foto i amunt.

Des de Santa Bàrbara a casa he trobat tot el transit de mon, furgonetes anant molt lentes, camions encara més lents…

He arribat a casa amb 29,45km que he fet amb 1h 21m a una mitja de 21,6km/h amb un desnivell positiu e 595 metres i negatiu de 605 metres, una cadència mitja de 77 rpm, potència mitja de 227W, que es bastant alta per aquesta ruta, una màxima de 646W, una mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 76% i una màxima de 163 ppm que és el meu 91%, un consum energètic de 1239 calories i em diu que ha estat un bon entrenament, per augmentar el VO2 Max.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 29644 m
Total climbing: 639 m
Total descent: -648 m
Download file: 02_04_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix