Ahir no vaig sortir, avui dilluns he sortit amb molt poques ganes, he dormit poc i malament, son aquelles coses que té el Carnaval a Sitges.

Tenia un pel de marge, podia arribar a casa a les 9 o a les 9 i poc, no calia sortir super d’hora, així que he sortit que faltaven 10 minuts per les 8 del matí.

Al cap fer un Vallgrassa i tornada per la Plana Novella, la de rigor amb la gravel, segons com vaig de temps, torno per la Fita i faig una hora i quart no arriba i si tinc marge, torno per Mas Alba i li afegeixo 10 minuts.

He trobat transit, carnaval, gent al carrer, camions descarregant i operaris treballant per deixar els carrers més o menys en condicions, no he pogut arribat al Caprabo amb un temps raonable, a partir d’aquí la resta ja no quadra amb els temps que tinc al cap.

Tot s’ha de dir, que he baixat de forma i he pujat de pes, i tot això no ajuda.

Fins al Caprabo un pel desastre de transit, la pujada al Collet de la Fita i al pàrquing bé, tot i que les ganes seguien molt lluny d’on hagués volgut que estiguessin.

A partir d’aquí, fins el mirador dels caçadors, baixada a la dreta cap als Holandesos, i cap al pàrquing de Vallgrassa.

He agafat la càmera baixant, just abans de la pujadeta que et deixa a la cadena del pàrquing, he fet una foto de l’ombra, es veia “xula”.

Baixada cap a Vallgrassa, després cap a la Plana Novella i carretera cap a Can Grau.

M’he trobat una ambulància de transport sanitari que devia venir de recollir o a recollir algú, però diguem que es ample i la carretera de Can Grau no tan, no ha passat res.

Pujada per la pista de darrera fins al palau i entrada de nou al parc natural.

Baixada cap a Jafra, on he vist que duia 56 minuts i mig i he pensat que arribaria amb una hora a Can Marcer, però no, com l’altre dia, arribava a Can Marcer amb una hora i quaranta-un segons, res, he començat malament i la resta, no ha millorat.

La pujada cap al mirador dela caçadors la he feta a bon ritme i a partir d’aquí, la baixada es més ràpida, he anat cap a Mas Alba per tornar per les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera i Santa Bàrbara, per arribar a casa pel passeig.

En total m’han sortit 29,51km que he fet amb 1h 23m a una mitja de 21,1km/h amb un desnivell de 598 metres positius i negatius de 605 metres, cadència mitja de 76rpm, potència mitja de 227W, màxima de 841W, mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 76% i màxima de 167 ppm que és el meu 93%, 1272 calories de consum energètic i més fresca, 7 graus de mitja i cero graus de mínima, més correcte per la època de l’any que estem.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29689 m
Total climbing: 642 m
Total descent: -649 m
Download file: 12_02_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix