Es fa fosc més tard, però comença a clarejar també més tard, a dos quarts de vuit encara es fosc.

He sortit de casa que faltaven 10 minuts per les 8 del matí, amb la gravel, encarant el polígon Mas Alba, avui a bon ritme.

La gravel va un pel frenada, els SRAM Force nous que li he muntat s’han d’ajustar, ho miraré més tard.

A més he hagut d’inflar la roda de darrera, i a la tornada m’he trobat que havia perdut bastant, hauré de posar-hi líquid tubeless de nou i tornar a inflar, a veure si aguanta i per postres, crec que tinc el seient un pel de res a l’esquerre, poca cosa, però es nota i molesta, l’ajustaré un pel més tard també.

Res, des del polígon Mas Alba amunt, he encarat el pàrquing de la Fita, pujant el collet de la Fita a molt bon ritme.

No tenia gaire clar que fer, tenia una hora i mitja com a molt molt, així que al final m’he decantat per baixar cap a Vallcarca per Mas Quadrell.

No m’he trobat ningú pujant, es d’agrair, si que m’he trobat un parell de ciclistes baixant el collet de la Fita, amb llum i m’han avisat ells, jo anava despistat.

No es que hagi arribat a Vallcarca amb un temps espectacular, un temps normal.

Camió de pujada cap al desviament que encara Can Granada, l’he deixat passar posant-me a la banda contraria, la de baixada i amunt per la pista encimentada.

A la última part baixava un cotxe, l’he deixat passar reduint un pel el ritme i posant-me a la dreta, en un voral que hi ha per quan es troben dos cotxes.

Al final de la pujada he anat a la dreta, després de la cadena, al mirador, el dia espectacular, un pel de vent, però poca cosa.

Foto de rigor i avall de nou, per anar cap a Can Granada primer, Campdasens després i acabar la pujada per baixar cap a Can Lluçà i tornada cap als Holandesos, mirador dels caçadors i he tornat per Mas Alba, les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, pujada a Santa Bàrbara i avall cap al passeig i cap a casa.

En total m’han sortit 30,47km que he fet amb 1h 32m a un ritme de 19,7km/h. No es un bon ritme, aquesta ruta amb gravel no pot ser per sota de 20km/h de mitja, però va molt frenada, avui ho arreglo. El desnivell positiu de 690 metres i el negatiu de 693 metres, la cadència mitja de 74 rpm, la potència mitja de 229W, la màxima de 829W, la mitja en 20 minuts de 306W, que esta un pel per sota del meu FTE, encara el tinc a 311W, em diu 0.902 de IF, no està malament. La mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 78% i la màxima de 170 ppm que és el meu 95%, 1421 calories de consum energètic i calor, 12 graus de mitja amb 6 de mínima, no pot ser aquesta temperatura, estem a mitjans de gener.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 30686 m
Total climbing: 728 m
Total descent: -734 m
Download file: 18_01_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix