Aquesta setmana ha estat “diferent”, diumenge vaig marxar a Paris per feina fins ahir dijous a la nit, em vaig endur estris per sortir a córrer, però feia un fred espectacular, zero graus de dia, de nit sota zero, dilluns ens va nevar (barrufar).

Resumint, que amb el fred que feia no he sortit a fer res des de diumenge al matí, que vàrem fer quelcom curt amb la colla.

Avui he sortit amb la gravel, una clàssica i d’hora amb llum.

Eren dos quarts de vuit en punt del matí, he sortit molt d’hivern, crec que massa i tot, no feia tan de fred com em pensava.

Llum, el Epix 2, el Edge 830 està a Garmin i amunt cap al polígon Mas Alba.

Transit, es da dir, res de temps bons, fins al polígon, cotxes a la rotonda, etc.

He començat a pujar el collet de la Fita a fosques, es veia clarejar a l’horitzó, però encara no hi havia prou llum.

La pujada fins el pàrquing de la Fita l’he feta molt còmode, la veritat es que m’he trobat bé, però no he vist temps al arribar al pàrquing, el temps que duia a l’inici de la pujada ja era dolent, per tant, la resta no podia millorar gaire.

Cap al Mas Maiol, mirador dels caçadors i baixada cap als Holandesos.

Amb els guants d’hivern, m’ha costat un pel més arribar a les manetes de fre, encara duc la roda de davant un pel frenada, crec que entre que les pastilles son noves i els discs també, potser hi ha un pel massa de líquid, però penso que ja es gastaran les pastilles i el disc en breu i deixarà d’anar un pel frenada de davant.

Pujada cap al pàrquing de Vallgrassa, baixada a Vallgrassa primer i després pel corriolet cap a la Plana Novella, carretera de Can Grau i pujada al palau per la pista de darrera.

Entrada de nou al parc natural, baixada cap a Jafra i pujada cap al mirador dels caçadors per Can Marcer.

Habitualment a Can Marcer em marca una hora, avui duia una hora i cinc minuts, es a dir un temps de merda, sortiria una mala mitja, tot i que m’he trobat bé.

Com que anava just de temps, tenia una trucada a les 9:30 i havia de dutxar-me abans, he baixat directe cap al Caprabo, no he fet cap a Mas Alba i tornada per Santa Bàrbara que faig últimament i allargo uns quilòmetres.

La baixada amb cura, un cotxe de cara a ritme de “ral.li” i un de baixada a ritme de tortuga, fins que l’he pogut passar.

He parat el GPS a la porta de casa amb 26,84km que he fet amb 1h 23m a una mitja de 19,4km/h, molt baixa per ser la gravel, un desnivell positiu de 578 metres i negatiu de 576 metres. La cadència mitja de 76 rpm, la potència mitja de 225W, que està prou bé, normalment aquesta ruta la faig amb dos cents i pocs vats, es més al arribar a casa m’ha dit d’0actualitzar el FTP a 304W, però li he dit que no, no he anat a fer FTP, he sortit a rodar després de 4 dies, segueixo mantenint el 311W que tenia fins ara. La potència màxima de 1007W, a la pujada de la rotonda de l’Aldi a l’institut. LA mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 78% i la màxima de 173 ppm que és el meu 97%, 1248 calories de consum energètic i la veritat es que fred no gaire, 2 graus de mínima i 4 de mitja, molt més fred a Paris ☹

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27018 m
Total climbing: 614 m
Total descent: -620 m
Download file: 12_01_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix