Aquest matí m’he llevat amb ganes de sortir amb la gravel, ahir li vaig canviar els discs de fre a la Finna Taroko, ja dur quilòmetres i eren els originals, però plovia i no he sortit.

Després de dinar, he trobat una hora i mitja i he sortit amb la gravel, una sortida clàssica. Passaven pocs minuts de les 4 de la tarda, a les 6 havíem quedat amb uns amics per veure la cavalcada dels reis, he pensat que tindria temps de fer quelcom.

Pujada cap al polígon Mas Alba, amb les parades de rigor pel trànsit, que a les tardes es més intens que als matins quan surto sol habitualment.

Des d’allà, pujada cap al pàrquing de la Fita, cap a Mas Maiol, mirador dels caçadors, Holandesos i cap al pàrquing de Vallgrassa.

M’he trobat 2 ciclistes que venien en sentit contrari, un m’ha saludat, però no li he pogut ni mirar la cara, l’altre no s’ha mogut gaire i he pensat que picàvem de cara.

Al pàrquing de Vallgrassa he parat a fer la foto de rigor i he ajustat la maneta de fre dels SRAM Force, he sortit de casa amb els discs nous i la roda de davant un pel frenada, però he pensat que ja es gastarien les pastilles i aniria bé.

La veritat es que ara amb els Force frena la gravel, frena i sense problemes, va molt bé, frena perfectament i amb els discs nous encara millor.

Després de la foto he baixat cap a Vallgrassa primer i cap a la Plana Novella després.

Pujada per darrera, per la pista cap al palau i entrada de nou al parc natural per tornar cap a Sitges per Jafra i Can Marcer,

Baixant Jafra m’he trobat un parell de ciclistes a davant, he pensat que els atraparia, però ha estat impossible, fins que m’he adonat que eren elèctrics, ambdós han girat per tornar per la casa nova.

En timming, m’ha marcat una hora exacte davant de Can Marcer, no es un mal temps, però no es un temps de record.

Pujada cap al mirador dels caçadors i per horari, es feia tard, havíem quedat per anar a veure la cavalcada dels reis d’orient i perquè anunciaven pluja i el cel s’estava tapant, he baixat directe cap a Sitges des del pàrquing de la Fita, no he anat cap a Mas Alba.

He baixat darrera d’un tot terreny que anava més lent que jo, fins que m’ha vist i m’ha deixat passar.

He parat el GPS a la porta de casa amb 26,84km que he fet amb 1h 17m, m’ha dit d’actualitzar el FTP a 306W, però li he dit que no, ja que no he anat a fer temps ni potència. M’ha sortit una mitja de 20,9km/h amb un desnivell de 571 metres positius i negatiu de 574 metres, la cadència mitja de 74 rpm, la potència mitja de 237W i la màxima de 943W, la mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 78% i la màxima de 171 ppm que és el meu 96%. Es nota que he estat uns dies al Pirineu, aquí a baix tinc millor ritme. 1212 calories de consum energètic i calor, 12,1 graus de mitja i 11 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27009 m
Total climbing: 602 m
Total descent: -609 m
Download file: 05_01_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix