Ara deu fer unes 3 o 4 setmanes que no sortia amb la gravel, la última vegada vaig decidir de fer un canvi a electrònic amb SRAM, canviar el Rival per un Force.

Em van arribar els frens/canvi que he comprat a USA via ebay la setmana passada, i el desviador de darrera, un GX Eagle AXS uns dies abans, a Alemanya, però no he tingut temps d’acabar de muntar-la fins aquesta setmana, ahir divendres la vaig acabar i avui he volgut sortir a veure que tal.

El SRAM Rival amb el kit de Ratio Technology que duia de 1×12 funciona molt bé, però he patit sempre de frens, em faltava quelcom de més i vaig pensar que amb els Force, que es una gama superior milloraria, i si, la diferencia es notable, millora i molt.

Les pinces son més grosses, poc, però més grosses i es nota molt el fre i el tacte.

Ho he muntat tot jo, no tenia clar si m’hi veuria amb cor o no, però vaig comprar les eines per poder acurtar els tubs de fre, muntar les olives corresponents, la cinta per encintar de nou el manillar i amb unes hores ho vaig tenir tot fet.

El dilluns em vaig adonar, un cop muntat, que les eines de sangrat que tenia no funcionaven amb el Force, necessita un kit especial per Force i Red, així que vaig demanar el kit i a més vaig demanar una eina per adreçar la patilla de canvi, crec que estava un pel doblegada, ja que el canvi no anava del tot fi.

Ahir vaig purgar els frens, i vaig adreçar la patilla, que estava un pel doblegada, ajustar el canvi amb la App de SRAM i vaig anar a fer 200 metres pel carrer, tot perfecte.

Aquest matí, sense pressa, he sortit a veure que tal.

Passaven uns minuts de tres quarts de vuit del matí, el Garmin Edge 830 que torna a fallar d’alçada baromètrica, ja he escrit a Garmin perquè el canviïn o facin el que vulguin, però aquest es un canvi de setembre, es a dir, menys de 3 mesos i torna a fallar del mateix.

Sincronitzat el Garmin perquè vegi el canvi nou he encarat el polígon Mas Alba, amb tot el transit del mon, però content per l’actualització.

T’has d’acostumar al canvi, ja que dur la maneta de l’esquerre per pujar i la de la dreta per baixar pinyons, amb el Rival de cable, era només una maneta, però quan canvia, canvia sense cap problema ni dubte, espectacular.

La pujada a la Fita ha estat bé, no he fet el millor temps del mon, però he pujat a bon ritme.

M’he adonat que no m’agafava el pols cardíac, he intentat forçar a que agafés la cinta de pit de Wahoo, però res.

A l’alçada del mirador dels caçadors he parat a fer la foto de rigor.

Per cert, el canvi SRAM Force de carretera/gravel funciona perfectament amb el desniador de muntanya AXS, sigui el GX, el X01 o el XX1. El GX es el més senzill, bàsicament el que més pesa dels 3, però per la gravel es suficient i el preu que he pagat esta per sota dels 200€ nou 👍

Coses a fer-li a la bici quan arribi a casa, el seient està un pel de res girat a l’esquerre, molesta, les manetes al manillar s’han de cargolar un pel més, tenen moviment dreta i esquerre si forces un pel les mans.

He fet la foto de rigor i he seguir avall cap als Holandesos i el pàrquing de Vallgrassa, per baixar cap a Vallgrassa i a la Plana Novella, per la carretera de Can Grau, per pujar per la pista de darrera fins el palau.

Allà he baixat cap a l’entrada del parc de nou, i he escoltat un soroll que no tenia clar d’on venia, però a l’entrada del parc, quan he pujat pinyons, m’ha començat a fer un soroll estrany el canvi, el GX de darrera, al posar el pinyó 7, començant a contar des del 52, el més gros.

He parat a veure que tal i m’he adonat que les rodetes del canvi tocaven la pinyonera, quan han de tenir una mica de distància, uns 3 mil·límetres.

Resulta que les eines que duc, tenen de tot, menys la clau Allen que necessitava, així que he tornat amb mode “campió”, amb el pinyó 8 en avall.

Per baixar fins a Jafra no hi ha hagut problema, els frens van de meravella, molt content, el canvi bé, però no entenc com es que s’ha afluixat tant.

He pujat fins a Can Marcer dempeus amb el 8 i fins a l’inici de la pujada forta del final de la recta també, tot i que hi ha hagut un punt que he fet peu, tenia por de trencar la cadena o forçar-la massa.

He caminat uns 10 metres fins que he trobat que estava un pel més planer i he tornat a posar-me de peu fins el mirador dels caçadors, on ja he pogut posar el 9 fins el 12 baixant cap a Sitges.

Hi havia un noi amb una gravel al revolt de després de “les basures” i he parat per si tenia eines, i si, tenia la Allen que em calia.

He ajustat un pel el canvi, i he vist que era això, em permetia posar el pinyó 7 sense soroll, per tan, era el tope del canvi que s’havia mogut, no m’havia passat mai.

Després d’agrair-li l’ajuda i desitjar-li bones festes he fet via cap a Sitges, Fita avall i cap a casa.

Un cop a casa he ajustat el canvi amb la eina de SRAM i si, s’havia afluixat moltíssim, he cargolat més les manetes de fre i canvi del manillar, adreçat el seient i posat una Allen petitona que tenia a casa a la bossa d’eines, perquè no em torni a passar.

Bici llesta pel proper dia, tot i que m’he adonat que haig de tapar el forat del cable de canvi, encara s’omplirà de “merda” si no el tapo com vaig fer amb el forat del canvi de plat, que no he fet servir mai.

En total m’ha sortit 26,77km que he fet amb 1h 18m a una mitja de 20,5km/h tot i les parades i els problemes mecànics, no està malament. El desnivell em diu de 376 metres positius i negatius de 340 metres, però si demano que em calculi el desnivell per cartografia em dona un desnivell de 564 metres. Es un desastre, perquè amb aquesta dada errònia la resta de dades no son correctes, com el temps de recuperació o l’esforç fet a la ruta, calcula que hi ha menys desnivell, per tan he fet menys esforç, una merda, tot s’ha de dir.

Cadència de 70 rpm, potencia mitja de 216W, màxima de 903W, no tinc pas pols cardíac, tot i que un cop a casa he esborrat totes les cintes de pit que tenia al Garmin i l’he sincronitzat de nou sense problemes i em diu que el consum energètic, que no ha de ser correcte perquè no sap el pols que he tingut i el desnivell tampoc, de 1134 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27134 m
Total climbing: 505 m
Total descent: -402 m
Download file: 23_12_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix