Havia d’estar d’hora a casa, he sortit que faltaven 5 minuts per les 7 del matí, amb la gravel, amb la Finna Taroko i amb llum, cap al polígon Mas Alba.

Amb cura, de nit + cotxes i tu amb bici es igual a “peligru”.

Collet de la Fita amunt de nit, tot i que es veia que començava a clarejar a l’horitzó.

He arribat al pàrquing de la Fita amb un temps de merda, però la idea no era fer temps, sinó sortir a rodar una estona amb la bici, he pensat en baixar cap a Vallcarca, així que després dels caçadors i abans del mirador, a la dreta avall per Mas Quadrell.

La baixada amb cura, el llum anava boig i no es veia gran cosa, he tocat més els frens del que els toco habitualment baixant a Vallcarca.

Cap humitat avui, tot sec, això si amb ventet de mar.

A Vallcarca he trobat un camió i una furgoneta, amb cura, ells treballen i potser amb la pressa no et veuen.

La pujada cap a Can Granada pels revols encimentats bé, i després cap a Campdasens ja he apagat el llum, no calia.

No he parat al cim, he parat a Can Lluçà per fer una foto a l’horitzó, no era res espectacular, però es veien uns color molt macos, que amb la foto no es veien igual, es clar.

Tornada cap als Holandesos, però abans de començar a baixar la part de ciment, a l’entrada de Can Planas he parat a fer un parell de fotos més, començava a tocar el sol a Campdasens i els colors eren espectaculars.

La resta es la tornada de rigor, Holandesos, mirador dels Caçadors i al pàrquing de la Fita he anat cap a Mas Alba.

Per cert, m’he trobat un Audi RS4 relativament nou, un 2021 per matricula, negre, espectacular i circulant avall cap al pàrquing de la Fita i cap a Mas Alba.

Ple de pols i brut, m’ha fet mal de veure.

L’he passat per l’esquerre, baixada cap a Mas Alba, amb molta cura, ara hi ha molt de transit de camions i furgonetes, estan construint molt, i em fa un pel de por que passin els creuaments dels carrers sense aturar-se, el premi me l’enduc jo.

Tornada per les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, pujada a Santa Bàrbara i baixada cap al passeig per arribar a casa bé de temps.

M’han sortit 29,82km que he fet amb 1h 28m a una mitja de 20,3km/h amb un desnivell positiu de 614 metres i negatiu de 608 metres, avui amb el potenciòmetre carregat tinc cadència, mitja de 76 rpm, potència mitja de 216W, màxima de 665W, 132 ppm que de mitja cardíaca que és el meu 74% i màxima de 173 ppm que és el meu 97%, 1282 calories de consum energètic i no gaire fred, 10 graus de mitja i 9 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 30002 m
Total climbing: 639 m
Total descent: -632 m
Download file: 22_11_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix