Dilluns vaig fer un Gunyoles, però per solidaritat familiar, el constipat que rondava per casa, també l’he agafat, vaig acabar el dia amb tos i molt de moc.

La nit de dilluns a dimarts va ser dolenta, així que ahir, descans, no valia per res.

Avui he sortit amb moltes ganes i temps, d’hivern ja, la temperatura ja ho demana.

Eren tres quarts de vuit del matí, he encarat el polígon Mas Alba, massa gent i transit, però normal per la hora que era.

He començat a pujar el camí de la Fita i m’he plantat al pàrquing amb un temps normal, però amb menys ganes que quan he sortit de casa.

Tenia al cap anar fins a la Plana Novella i per pista a Begues i tornar pel mateix camí d’anada, però això em suposa 2 hores i es massa, avui treballo, em puc plantar davant de l’ordinador a les 9 i poc, però a les 10 es massa tard.

Les ganes tampoc acompanyaven, així que he girat a la dreta per baixar cap a Vallcarca per Mas Quadrell.

Han tallat les plantes dels laterals de la baixada, està tot molt brut de branquillons, però no molesta gaire.

A Vallcarca amb un temps normal, ni de record ni de pena, bé.

Pujada cap a Can Granada per la pista de ciment i al arribar al cim, a la dreta, cap al punt de guaita, per fer la foto de rigor.

Espectacular, realment bonic.

Tornada cap a la pista principal i cap a Can Granada, Campdasens i amunt per la pista per baixar cap a Can Lluçà, Holandesos, mirador dels caçadors i al pàrquing de la Fita he anat cap a Mas Alba, per tornar cap a casa per les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, Santa Bàrbara i el passeig.

Amb cura, cotxes al Garraf, bicis de cara tornant, cotxes a Mas Alba, baixant de Santa Bàrbara he hagut de derrapar…

En total m’han sortit 30,60km que he fet amb 1h 30m clavats, a una mitja de 20,2km/h amb un desnivell de 615 metres positius i 610 negatius, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 215W, màxima de 916W, mitja cardíaca de 135 ppm que es el meu 75% i màxima de 166 ppm que és el meu 93%, 1312 calories de consum energètic, 9 graus de temperatura mitja i 6 de mínima, no es fred, però suposo que el constipat no ajuda a tenir el termòmetre corporal en condicions, per fi feia més fred ☹

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 30770 m
Total climbing: 644 m
Total descent: -630 m
Download file: 08_11_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix