Ara fa dies que no feia Les Gunyoles i ganes en tenia, però cal temps, es una ruta d’un parell d’hores i poc, i amb la poca llum que hi havia al matí, abans del canvi d’hora, era complicat.

Ahir no vaig sortir, si que ho vaig fer dissabte i divendres, i avui tenia un pel de marge al matí.

He sortit de casa, cap a les 7:30, amb la Finna Taroko, gravel llesta.

Passeig de la Ribera, Avinguda Sofia amunt cap a Santa Bàrbara, baixada per darrera cap a Can Bruguera, Vallpineda, les Torres, les Casetes d’en Portacreu i cap a Can Lloses.

Allà per carretera fins al Mas de Can Giralt, i pels corriols que agafes abans d’entrar al camp de futbol de Mas Milà i després seguint el corriol que voreja la riera fins a la carretera d’Olivella, a Can Suriol.

Ja entrant a la pista que et dur a Les Gunyoles.

On hi va haver l’incendi ara fa 2 estius, on hi ha la cabana de pedra seca, els arbres han mort, per tan les arrels s’han assecat i amb les ventades que hi ha hagut últimament, han caigut i n’hi ha 4 o 5 que estan en mig del camí, has de baixar de la bici.

Espero que no passi cap desgracia, per caure un arbre quan passi algú, li faria mal de debò.

He arribar a Les Gunyoles amb un temps relativament bó.

M’he trobat incòmode amb l’alçada del seient de la bici, ja vaig ajustar-lo la última vegada que vaig sortir amb ella, avui l’he ajustat al sortir de casa, al passeig, l’he tornat a pujar a la cabana de pedra seca i l’he hagut de tornar a ajustar al fer la foto al cim després de passar Les Gunyoles, ara crec que ja bé.

El dia, espectacular, sense cap núvol, es veia Montserrat a l’horitzó perfectament.

Un pel fresc a la vinguda, però ara ja de tornada, amb més sol, no feia pas tan de fred.

He baixat cap a l’Arboçar de Dalt i per les maries de RA&MS cap a Can Trabal, després cap a sota de Viladellops i cap a Mas Milà per pista.

He trobat gent caminant amb gossos, però a part de reduir la velocitat un pel per no espantar els animals i les persones, cap problema.

Des de Mas Milà fins a Sant Pere de Ribes per carretera.

Es la part que em fa més por, però miro d’anar per fora de la carretera sempre que puc, així els cotxes poden passar sense problemes. S’ha de dir que ho agraeixen, i tot i amb això, deixen el metre i mig de rigor com a mínim.

Es un win-win, ells contents i jo més tranquil.

Des de Sant Pere de Ribes he agafat pista per anar cap als Viñedos primer, després cap a Puigmoltó i he tornar per Rocamar, passeig i cap a casa.

En total m’han sortit 46,83km que he fet amb 2h 16m a una mitja de 20,6km/h amb un desnivell positiu de 584 metres i negatiu de 594 metres, cadència mitja de 77 rpm, potència mitja de 199W, màxima de 676W, mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 72% i màxima de 163 ppm que és el meu 91%, 1844 calories de consum energètic, 1 grau de temperatura mínima i mitja de 9 graus, fresca en algun punt, per la mitja prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 47048 m
Total climbing: 643 m
Total descent: -634 m
Download file: 06_11_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix