A les 9 havia d’estar davant de l’ordinador per una reunió, però volia sortir a fer quelcom, així que he sortit d’hora, fosc i amb llum, faltaven uns 10 minuts per les 7 del matí.

He marxat cap al polígon Mas Alba amb la Niner Jet9RDO, tranqui, ja que hi havia transit i no duia llum a darrera.

La pujada del Collet de la Fita la he fet a fosques per complert, al arribar al pàrquing ha començat a clarejar, he anat cap al mirador dels caçadors i es veia un vermell rogent a l’horitzó espectacular, del sort naixent i els núvols.

He baixat pels Holandesos i la Casa Nova cap a Jafra, baixat pel corriol de darrera, el que comença pel pàrquing fins a la pista que ve de la Fassina cap a Quatre Camins, amunt cap als Masets de Dalt.

Al arribar al pi gros dels Masets, a l’esquerre, després de la cadena, per la trialera amunt.

He comés un error pujant i he hagut de fer peu, ja que he parat, foto de rigor, el llum ja el duia parat des de la casa nova, ja hi havia llum de sobres, tot i que el sol encara no es veia.

He seguit pujant i he comés un altre error, el pedal esquerre ha pegat amb una pedra i he hagut de tornar a fer peu, ja no n’he fet més fins arribar a casa.

Pujada fins al cim de la trialera de pujada, i un cop creuar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, trialera de baixada i per pista cap a Mas Milà.

Corriol a l’esquerre de pujada cap a Can Pere de la Plana, baixada per la Granja Escola i cap a Can Lloses.

Pel corriol de la riera cap a les Casetes d’en Portacreu, les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, Santa Bàrbara i baiada cap al passeig per arribar a casa.

A dos quarts de nou estava ja dutxat i vestit, bé de temps

M’han sortit en total 24,90km que he fet amb 1h 29m a una mitja de 16,8km/h amb un desnivell positiu de 479 metres i negatiu de 478 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 207W, màxima de 681W, mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 77% i màxima de 160 ppm que és el meu 89%, 1243 calories de consum energètic i més calor del que em pensava, he sortit d’hivern i havia d’haver sortit de tardor, 8 graus de mínima i 11 de mitja.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25140 m
Total climbing: 526 m
Total descent: -498 m
Download file: 10_11_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix