Avui havia d’estar dutxat i llest cap a les 9 del mati, he volgut sortir a fer quelcom d’hora.

Inicialment havíem quedat que l’Adolf vindria una estona i en Joan Manel també, ells seguirien i jo faria mitja volta, però al final, l’Adolf li ha fet mandra pel fred i per la pluja i en Joan Manel per la pluja m’ha fet un whatsapp i ha abandonat.

Jo tenia una hora, he pensat que molt seria que plogués massa, he sortit que faltaven 20 minuts per les 8 del matí, cap al llac, xispejant, que no plovent molt.

D’allà, per carretera cap al pàrquing de Palau de Cerdanya i amunt per la pista.

La part més molla ja estat la part de carretera fins el càmping, la pujada per pista, estava moll, però no pas com per tenir fang i al ser pujada, l’aigua ha anat baixant i no he trobat gaire problema.

He sortit d’hivern i amb una jaqueta fina que tinc per quan neva poc i plou poc, bé, però massa calor, la temperatura ha estat molt més alta que ahir divendres.

Pista a la dreta al primer desviament i amunt per pista sense deixar-la fins el quilòmetre 7, on he seguit recte cap a l’inici de la baixada del mirador de la Pupy.

He trobat neu, res important, una enfarinada, i just a la zona on habitualment hi ha més neu i gel, on no hi toca el sol i es més freda, la resta, un pel moll, però amb temperatura entre cero i un grau positiu, uns 3 graus més que ahir.

Un grup de 6 o 7 cavalls de muntanya, espectaculars, tots amb campanes al coll menys un de molt petit, segurament ha nascut i el pagès de rigor encara no l’ha “censat”.

He fet la foto de rigor al passar el primer tancat elèctric, ja de baixada cap al mirador de la Pupy.

Després de la baixada, entres a la zona del bosc més tancat i tens els tobogans que et deixen sota la Pupy i cap al càmping d’Osseja, per arribar a casa pels carrers dels poble.

M’han sortit en total 12,56km que he fet amb 1h 3m a una mitja de 11,9km/h amb un desnivell positiu de 480 metres i negatiu de 460 metres, cadència mitja de 70 rpm, mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 76% i màxima de 163 ppm que és el meu 91%, consum energètic de 372 calories i un pel de pluja, però poc per fer una sortideta d’una hora.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 12731 m
Total climbing: 490 m
Total descent: -489 m
Download file: 04_11_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix