El diumenge vaig arribar a casa i vaig arreglar el neumàtic de la gravel, li vaig treure les restes de líquid tubeless que tenia, potser aquest va ser el problema, i vaig posar-hi líquid normal, no la “merda” que vaig comprar aquest estiu que no ha servit per res.

Ahir dilluns no vaig sortir, la roda no havia aguantat, entenc que no va tenir temps d’assecar-se i fer la fina pel·lícula que fa a tot el neumàtic.

Vaig estar donant-hi aire durant el dia, un parell de cops i aquest matí he sortit a veure que tal.

M’he endut la manxa de la Niner a l’esquena, es més grossa que la que duc a la Finna.

Passaven 20 minuts de les 7 del matí, he encarat el polígon Mas Alba, a bon ritme, després Collet de la Fita, a un ritme més tranquil i mirant el neumàtic de davant tota l’estona, tot bé.

La ruta de rigor, fins el mirador dels caçadors i a la dreta cap als Holandesos primer i cap al pàrquing de Vallgrassa després.

Baixada cap a Vallgrassa i la Plana Novella, pujada per la pista de darrera cap al Palau i entrada de nou al parc, per baixar cap a Jafra.

He mirat d’anar amb un pel de cura amb les baixades, no tenia del tot clar si el neumàtic aguantaria o no.

He parat abans d’arribar a Jafra, es veia una boira baixa a les valls molt espectacular, foto de rigor i seguim.

Pujada per Can Marcer cap al mirador dels caçadors de nou i tornada per Mas Alba, on he trobat transit de camions, estan construint molt.

Des d’allà, les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda i Santa Bàrbara pujant per Can Bruguera.

A dalt a Santa Bàrbara si que he vist que el neumàtic de davant estava un pel fluix, però he baixat el ritme, per si de cas i avall cap a casa.

He trobat, al arribar a casa, que hi ha una fuita al lateral, molt poca cosa, però que no ha segellat bé.

A veure si demà està ja sec i torno a sortir amb ella, a veure que tal.

Avui m’han sortit 29,2km que he fet amb 1h 28m a una mitja de 20km/h amb un desnivell positiu de 604 metres i negatiu de 588 metres, cadència mitja de 73 rpm, potència mitja de 193W, màxima de 644W, mitja cardíaca de 123 ppm que és el meu 69% i màxima de 154 ppm que és el meu 87%, tranquil. Consum energètic de 1160 calories, 12 graus de temperatura mínima, suposo que la humitat i 16 graus de mitja, perfecte.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29807 m
Total climbing: 651 m
Total descent: -618 m
Download file: 10_10_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix