Aquest matí de diumenge havíem quedat a les 7.30 al Caprabo per anar fins a la Morella i tornar per Begues, baixant primer a Vallcarca i pujant a Campdasens, però ha estat tot un pel diferent.

Vaig canviar el neumàtic de darrera de la Niner i el dijous al arribar a casa amb la Taroko vaig decidir posar-hi líquid, cap dels 2 va anar bé.

El neumàtic de darrera de la Jet estava fet malbé des de la sortida llarga al juny, la setmana passada vaig pensar que ja era moment de canviar-lo.

Això vol dir, treure neumàtic, encintar de nou per tubelitzar-la i muntar de nou el neumàtic.

No em va quedar del tot bé, va perdia aire i al cap de mitja hora, la roda estava molt justa.

El Fer em va dur un “xurro” nou que li vaig muntar el dissabte al matí, però no va quedar bé, tot i que li vaig posar un munt de líquid tubeless.

A més, quan vaig sortir amb ella, vaig notar que el soroll que tenia al pedalar, del pedalier, s’havia exagerat, i no tinc eines per desmuntar el pedalier de Rotor que duc.

Mentre, la vàlvula de davant de la Taroko, la gravel, no era per tubeless, i vaig haver de canviar-la, això vol dir, encintar de nou per tubelitzar-la, tot bé.

La de darrera de la Taroko estava un pel descentrada i al ajustar-la, em va trencar un cap de radi, no podia passar res més.

Li vaig demanar al Fer que em va dur 6 o 8 caps de radi.

El dissabte després de mirar de deixar la Jet9RDO llesta i arreglar la roda de davant, em poso a canviar el cap de radi de la de darrera.

No vaig voler encintar-ho tot de nou, per tan, forat per treure el cap i muntar-lo de nou i encintat de nou. Mentre ajustava, abans d’encintar, un altre cap va trencar-se, forat i canviar-ne un segon, ajustar la roda, encintar i tubeless.

Tot bé per aquest matí, però amb la gravel, ja que la Jet entre el pedalier i la falta de líquid no esta en condicions.

A les 7:30 estàvem el Pedro, en Josep Maria i jo.

Encarem el collet de la Fita i esperem en Joan Manel al pàrquing, que ens diu que ahir va sortir per Collserola i que faria la volta al pàrquing de Vallgrassa.

Anem plegats fins a baixar cap a Vallcarca per Mas Quadrell, pugem per la pista encimentada de Campdasens i anem fins a Can Lluçà, després a la dreta després de la cadena i arribem al pàrquing, on hem fet la foto de rigor per acomiadar-nos d’en Joan Manel.

En Josep Maria ens ha dit que no es veia amb cor de fer la Morella, que li feia mal el braç, l’os no està encara del tot arreglat.

Li he plantejat al Pedro de fer quelcom diferent doncs, ja que jo amb gravel i ell amb enduro elèctrica no fariem gran cosa, i tampoc era qüestió de desmuntar l’equip de cop.

Hem baixat plegats cap a Vallgrassa, la Plana Novella, pujada per la pista de darrera cap al palau i després d’entrar de nou al parc natural baixada cap a Jafra.

Baixant a bon ritme, dec haver donat un cop a la roda de davant, i al parar a Jafra, on en Josep Maria ha dit que tornava i en Joan Manel volia anar cap a la dreta, per baixar cap als Masets, m’he adonat que havia punxat de davant.

He inflat però no ha segellat, una pessigada al neumàtic que el líquid tubeless no ha fet res de res, un desastre.

Hem tornat cap a Sitges per Can Marcer.

He hagut de parar a inflar de nou al mirador dels caçadors, mentre esperàvem amb en Josep Maria i he seguit baixant cap a Sitges, molt d’hora.

La roda de davant no ha aguantat massa més, hem trobat el Damià al acabar-se la part encimentada del Collet de la Fita, he aprofitat per inflar un pel la roda i seguir baixant fins a la benzinera, on he fet la última inflada i cap a casa.

A casa he desmuntat la roda de la gravel, li he tret tot el líquid enganxat que hi havia al neumàtic, he encintat una volta per si de cas, he anat a la benzinera del Caprabo per talonar-la i he marcat amb un bolígraf els 2 forats que he segellat de nou a casa amb un pegat per dins, roda llesta, però sense líquid.

La roda de la Jet9RDO ha quedat llesta amb una volta més de cinta, li he tret el líquid tubeless que duia, no ha segellat res de res, un desastre.

He comprat un parell de pots de litre d’Aquatack, que es el millor líquid que he trobat fins ara i quan arribi munto les 2 bicis, per ara, estic sense bicis aquesta setmana.

Avui m’han sortit 34,42km que he fet amb 1h 58m a una mitja de 17,5km/h, abans de les 10 estava a casa, amb un desnivell de 797 metres positius i 787 de negatius, cadència de 68 rpm, 177W de mitja i màxima de 1029W, 117 ppm de pols cardíac mig que és el meu 66% i màxima de 149 ppm que es el meu 84%, un consum energètic de 1437 calories, poca feina hem fet avui, em refereixo a física.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34662 m
Total climbing: 837 m
Total descent: -820 m
Download file: 08_10_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix