Aquest matí he sortit d’hora de casa, passaven 13 minuts de les 7 del matí, fosc i negre, amb la gravel, volia anar fins a Olivella i tornar per Mas Milà.

He encarat el polígon Mas Alba, mirant d’evitar cotxes, no duia llum i era fosc per complert.

A la rotonda del “Lidl” m’he enganxat a un cotxe que anava més lent, m’he olorat que faria alguna cosa estranya i si, havent entrat a la rotonda, em posa l’intermitent i gira a la dreta, abans del Lidl, sort que no l’he volgut avançar, sinó estaria a terra , culpa meva i sense llum.

Res, he encarat el camí del la Fita, pujada del collet fins el pàrquing amb un bon temps, 14 minuts i pocs segons, i a l’alçada de les “basures” ha començat a clarejar.

Des del mirador dels caçadors, que ha es veia llum, m’he deixat anar avall, passant Can Marcer i a l’esquerre cap a la Fassina primer, Masets de Dalt després i pujada a Quatre Camins.

De Quatre Camins fins a Olivella es un moment, un parell de baixades i un parell de pujades.

Arribant a Olivella he agafat la carretera, per no entrar al poble i avall cap al camí que voreja la carretera i deixant Can Suriol a la dreta et dur cap al camp de futbol de Mas Milà.

He hagut de fer una parada abans, m’he trobat que la roda de davant anava molt fluixa.

Aquest matí l’he trobada fluixa del tot, he pensat que havia de posar-hi líquid, però no ho he fet, error.

He inflat la roda, aguantava bé l’aire, l’altre opció era buscar la carretera i tornar per carretera, però preferia muntanya.

Foto de rigor, tot muntat de nou a la bossa sota el seient i seguim, cap al camp de futbol primer, després cap al mas de Can Giralt i carretera cap a Sant Pere de Ribes, deixant Can Lloses a l’esquerre.

He tornat cap a casa pels Viñedos, Puigmoltó, el camp de vol, Rocamar i pel Vinyet a buscar el passeig i cap a casa.

M’han sortit 31,53km que he fet amb 1h 31m a una mitja de 20,8km/h amb un desnivell positiu de 538 metres i negatiu de 541 metres, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 198W, màxima de 758W, mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 74% i màxima de 167 ppm que és el meu 95%, un consum energètic de 1220 calories i més temperatura del normal, 19 graus de mitja, 17 de mínima, molta xafogor, moll d’humitat i de suor.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 31643 m
Total climbing: 558 m
Total descent: -565 m
Download file: 05_10_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix