Ahir vaig descansar, el Garmin em deia que encara em faltaven moltes hores per recuperar-me de la sortida de diumenge i havia d’estar a casa d’hora per una reunió.

Aquest matí he sortit amb la gravel, però dec haver dormit malament, tot i que el Gamin m’ha dit que he dormit bé, el que no sap el Garmin es que m’he llevat amb un pel de mal d’esquena, poca cosa, però molèstia.

He sortit de casa cap un quart i cinc de vuit del matí, he encarat el polígon Mas Alba, amb tots els problemes de transit que ens puguem imaginar, es a dir, impossible fer un bon temps ja d’entrada.

Al Caprabo he pogut agafar un pel de ritme i he començat a pujar el collet de la Fita que ja clarejava.

Es veia tot humit, molt mullat.

He arribat al pàrquing de la Fita amb un temps de merda, he anat fent cap al mirador dels caçadors i m’he trobat una boira baixa espectacular.

Cap als Holandesos i a la recta que hi ha un pel més endavant, abans de començar a pujar, he parat a fer la foto de rigor, estava espectacular de boira, tot i que a la foto no es veu com ho veia jo.

Després m’he adonat que les ulleres no ajudaven, estaven molles per complert, es a dir, la foto era més real del que semblava.

Cap a Vallgrassa he fet una parada d’uns segons, just a la pujada que hi ha després de la cadena, abans d’arribar al pou a l’esquerre, el canvi de darrera no acaba d’anar fi, hi ha 3 pinyons entre mig que quan vas amb força no canvien bé, li he fet un quart de volta al cargol per tensar un pel més el cable, ha millorat.

Al pàrquing de Vallgrassa es veia tot amb boira, he començat a baixar cap a Vallgrassa i no es veia més enllà de 5 o 6 metres, el sol encara no tocava aquí.

El corriol que baixa a la Plana Novella se’m ha fet etern, no veia res, ulleres complertament molles i boira, he baixat el ritme per no tenir cap problema amb els neumàtics, ja ho he aprés aquí.

Un cop a la Plana Novella, carretera avall cap a Can Grau i pujada al palau per la pista de darrera.

Aquí, per idiota, no té altre nom, ja he pujat a cegues, entre la boira i les meves ulleres, no he vist res, he anat pujant a les palpentes i amb la gravel que has de vigilar molt on poses la roda de davant, ha estat un desastre.

Al arribar a la part més planera, a dalt, m’he tret les ulleres, a la butxaca i llestos, fora ulleres.

He anat molt millor, tot i que la baixada a Jafra sense ulleres i amb la humitat no era gaire agradable.

Passava un minut i poc que deixava Can Marcer a la dreta, més lent del normal, i un cop he encarat la recta de tornada he vist que el sol començava a fer feina a un camp llaurat que hi ha a mà esquerre, he parat a fer una foto, una llum molt bonica.

Tornada per la pujada normal, la de la pista amb sorpresa a mitja pujada, he trobat l’ampolla d’aigua que vaig perdre ara fa un parell de setmanes, estava repenjada a un arbre a la dreta.

Li faltava la tapa, que vaig trobar la setmana passada corrent i vaig recollir per deixar-la al contenidor, però l’ampolla estava bé.

L’he carregada al portabidons i cap a casa.

He tornat per Mas Alba, Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, Santa Bàrbara i pel passeig cap a casa.

M’han sortit 29,56km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 21km/h, un pel més lent del que em surt aquesta ruta habitualment, un desnivell positiu de 593 metres i negatiu de 597 metres, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 211W, màxima de 641w, mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 74% i màxima de 160 ppm que és el meu 91%, 1198 calories de consum energètic, 17 graus de temperatura mitja i mínima de 14 graus.

Ah, l’ampolla tenia un foradet molt petit al cul, un cop neta, l’he omplert i ho he vist. He escalfat el mànec d’una cullereta de postres, he segellat el forat i he vist que no perdia. El tap i l’ampolla al rentaplats i llestos 😉

Total distance: 29707 m
Total climbing: 614 m
Total descent: -615 m
Download file: 03_10_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix