Aquest matí havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, he estat l’únic allà, he anat cap a la Plaça de la Vila a Sant Pere de Ribes on havíem quedat a les 7:50 amb els que vinguessin de Ribes, han aparegut en Joan Manel i el Fer a les 8.

El Fer havia d’anar a Cubelles, així que ha pensat en venir amb nosaltres una estona i després marxar cap a Cubelles.

Hem anat cap a la Mahle a Vilanova, pujant pel Castell i anant cap a la Masia en Cabanyes.

Després de la Masia a la dreta, pujada per pista cap al Mas de l’Artís i a l’esquerre, abans d’arribar el Mas per anar a buscar la pujada als Balcons.

La idea era pujar pel Fondo de les Oliveres, però el Fer s’havia de desviar cap a l’Atalaia, per tan, hem anat plegat fins a dalt dels Balcons, per la pujada de ciment i ens hem fet la foto de team.

Uns metres més endavant, ell ha marxat a l’esquerre cap a l’Atalaia i en Joan Manel i jo hem baixat per pista, pujat per la pista encimentada i a la dreta a l’alçada de la Casa Alta per anar cap al Pic de l’Àliga.

Sense arribar-hi, just al trobar el creuament amb la pista que baixa a l’esquerre cap a Daltmar, hem baixat, després pel corriol de darrera que et deixa sota la cantera i un cop hem creuat la carretera que puja a Moja, hem seguit baixant fins creuar el pont de la C15,  l’alçada del castell de Sant Miquel d’Olèrdola.

Just després de l’entrada per carretera de Viladellops, a a l’esquerre, abans de la balla que limita que no caiguis a la riera, hi ha un corriol que va creuant la riera i que et deixa darrera de Viladellops.

Es un corriol que es fa bé quan no ha plogut, ja que passa per la riera, explosiu en algun punt, però pujades curtes.

Al trobar la pista, hem anat a la dreta fins que trobes un camp amb vinyes i a l’esquerre hi ha una pujada super exigent que s’ha de fer amb el cor que surt per la boca, però sobretot tenint molt clara la traçada, hi ha un grip molt dolent.

L’hem feta ambdós, però a mi m’ha costat molt, allò d’anar sobrat, no, ni de lluny.

No hem fet peu, que era la idea.

Un cop a dalt, hem anat a la dreta i hem comés l’error de entrar a l’esquerre en un corriol que no duia on volíem, al cap d’una estona hem fet mitja volta, hem seguit la pista ampla fins trobar el corriol que volíem.

Es un corriol que l’hem fet pujant, es a dir, baixant es fa bé i ràpid.

Et deixa a la pista que baixa fins a Mas Milà, on hem anat a buscar un corriol que fem de pujada habitualment però de baixada, creuar la carretera d’Olivella i anar cap a Can Giralt, creuant la riera.

Després uns metres de carretera, per anar a la dreta, en Joan Manel no l’havia feta mai i jo un cop només.

Es un corriol que passa per la riera, s’ha de fer amb sec i que et deixa just a sota de Can Lloses.

Es fa bé menys la part final, uns 20 metres, que son super exigents, s’ha de mirar de no fer peu, ja que no es podrà engegar de nou.

Un cop a la carretera, hem anat cap a Sant Pere de Ribes, en Joan Manel cap a casa i jo he tornat a Sitges pels Viñedos, Puigmoltó, Rocamar i ja pel passeig fins a casa.

En total m’han sortit 51,77km que he fet amb 2h 53m a una mitja de 17,9km/h amb un desnivell positiu de 878 metres i negatiu de 886 metres, cadència mitja de 73 rpm, potència mitja de 183W, màxima de 773W, mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 72% i màxima de 167 ppm que és el meu 95%, 2176 calories de consum energètic i calor al final, 20 graus de mitja, 16 de mínima i 26 de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 52139 m
Total climbing: 932 m
Total descent: -944 m
Download file: 01_10_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix