La idea no era pas sortir avui, ahir Santa Tecla, vàrem acabar tard i amb més cervesa del normal, però al final, m’he llevat i he pensat en sortir a fer quelcom curt, demà dilluns vull tornar a sortir amb en Josep Maria.

Un quart i dos minuts de deu del matí, molt tard i ja amb el sol escalfant com si encara fos estiu.

He encarat el polígon Mas Alba, però just a la pujada que hi ha després de la rotonda d’anada a Barcelona, he vist una marca blanca al neumàtic de davant, i m’ha fet l’efecte que havia punxat de davant.

He reduït i he acabat parant a dalt al pla i no, no havia punxat, hi havia un adhesiu petit blanc enganxat al neumàtic, allà ha quedat.

He seguit cap al polígon, ja impossible fer cap bon temps, he encarat el Collet de la Fita, m’he plantat al pàrquing amb 14 minuts i poc, tampoc tan malament i a l’alçada de les “basures” he vist un ciclista amb una bici i una roba coneguda, li he fet un crit i si, era el Damià.

Fa 3 setmanes que no sortia, m’ha dit que anava molt just, li he plantejat de fer quelcom diferent al que fa habitualment, que es Plana Novella i tornada, m’ha dit que si, però al seu ritme, cap problema.

Hem baixat cap a Can Marcer des del mirador dels caçadors i cap a la Fassina, per anar a buscar els Masets de Dalt i pujada a Quatre Camins per la pista.

Foto de rigor a Quatre Camins i baixada cap a Olivella.

Hem creuat el poble, uns metres de carretera i el corriol que voreja la carretera fins a Can Suriol, després cap al camp de futbol de Mas Milà i després cap a Can Giralt, per agafar carretera fins arribar a Sant Pere de Ribes, a la rotonda d’entrada per Olivella.

Allà a l’esquerre per pista, amb el camí de rigor de Ribes a Sitges i a la dreta abans de la pujada per agafar la riera i cap als Viñedos.

Des dels Viñedos, cap a Puigmoltó i cap al camp de vol, per acabar a Rocamar.

Hem allargat un pel, per Can Girona, cap al camp de golf i al passeig.

Ens hem acomiadat a l’avinguda Sofia, ell ha marxat cap a casa i jo també.

He arribat amb 32,58km que he fet amb 1h 45m a una mitja de 18,5km/h amb un desnivell positiu de 560 metres, negatiu de 569 metres, cadència mitja de 71 rpm, potència mitja de 177W, màxima de 868W, Training Effect BASE, no he treballat gran cosa, a part de la pujada fins a les “basures”, però ha estat bé sortir amb el Damià, fa temps que no sortíem plegats. Em dona la mitja cardíaca de 122 ppm que és el meu 69% i màxima de 156 ppm que és el meu 88%, el consum energètic de 1282 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 32752 m
Total climbing: 615 m
Total descent: -623 m
Download file: 24_09_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix