Ahir vaig sortir amb el Damià, sense dur un ritme massa alt, fins que el vaig trobar, entrant a les “basures”, avui hem quedat per sortir amb la colla a les 9:30 al Caprabo, es festa a Barcelona, però per estar a les 11:00 a casa, havíem de fer quelcom curt, he sortit a l’hora de sempre sol i els he trobat al Caprabo.

Sense pressa, faltaven uns 10 minuts per les 8 del matí, he encarat el polígon Mas Alba, amb tots els problemes de transit esperables i més, camió de la brossa tallant el carrer, els de la neteja tallant el carrer, semàfors en vermell, res un temps de merda arribant al Caprabo, per tan, la resta no podia millorar.

He arribat bé, a bon ritme al pàrquing de la Fita, d’allà cap a Mas Maiol i he baixat cap a Vallcarca per Mas Quadrell, tenia les cames cansades, però bé.

Des de Vallcarca, per la pista encimentada cap a Can Granada, he arribat amb bon temps, tot s’ha de dir, i d’allà fins a Campdasens i amunt per arribar al cim.

Duia uns 57 minuts i poc, no es mal temps, la veritat.

Baixada de rigor, camí dels Holandesos, pàrquing de la Fita, trialera del revolt de baixada i cap al Caprabo.

Eren les nou i deu aproximadament.

En Josep Maria ha aparegut d’hora, era un quart de deu, el Pedro uns minuts més tard, cap a les nou i vint.

Hem pujat amunt, Collet de la Fita, pàrquing de la Fita i passat Mas Maiol m’ha sonat el telèfon, no l’he agafat, estic de festa, però he vist al rellotge que era el Gaizka.

He parat, l’he trucat i li he dit que estàvem als caçadors, que l’esperàvem al mirador dels caçadors.

Ha pujat amb l’elèctrica a ritme interessant i amb uns minuts ha aparegut.

Hem baixat plegats cap als Holandesos, a l’esquerre per la Casa Nova, que estan d’obres, cap al creuament de la Fassina i Jafra.

Pujada cap a Jafra, amb la trialera del revolt, com ha de ser, i baixada pel pàrquing de Jafra avall cap a la pista de la Fassina als Masets de Dalt.

M’he notat cansat de cames, tot i que he dormit bé i vaig sopar bé, però suposo que el ritme ha estat interessant i ho estava notant.

Hem creuat la pista i hem seguit recte cap als Masets de Baix, per anar a buscar la trialera de sempre, la que puja cap a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Allà ens hem fet la foto de rigor.

Hem seguit per la pista cap a Can Pere de la Plana, en Josep Maria volia evitar tota trialera, era el primer cop que sortia amb la MTB després de la trencada del canell al juliol.

Des de Can Pere de la Plana a la dreta, per anar a buscar la pista que baixa cap a Mas Milà, i la trialera de pujada, el corriol millor dit, cap a Can Pere de la Plana de nou.

Hem tornat per la granja-escola, cap a Can Lloses i ja pel corriol de la riera cap a la pista que et dur a sitges, passant per les Casetes d’en Portacreu i ja a Sitges.

Ens hem acomiadat a l’alçada de l’institut, a les 11:00 a casa.

En total m’han sortit 47,75km que he fet amb 2h 43m a una mitja de 17,5km/h amb un desnivell de 1112 metres cadència mitja de 72 rpm, potència mitja de 201W, màxima de 870W, mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 74% i màxima de 165 ppm que és el meu 93%, 2228 calories de consum energètic, 20 graus de temperatura mitja i 14 de mínima, calor i xafogor, l’estiu encara no ha marxat.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 48183 m
Total climbing: 1171 m
Total descent: -1180 m
Download file: 25_09_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix