Ara fa dies que no sortia amb bici, avui he sortit amb la gravel, d’hora, era fosc encara quan he sortit de casa, però s’ha fet de dia ràpidament, una clàssica, però la he fet al revés.

He sortit amb el rellotge Garmin, Epix 2, el Garmin Edge 830 l’he enviat a Garmin, falla el baròmetre, em dona alçades equivocades, s’ha de reparar.

Passaven 11 minuts de les 7 del matí, he encarat el polígon Mas Alba, sense trobar-me gaire transit, només al carrer Espalter un camió de la neteja, he hagut de reduir i passar per la vorera, la resta, cap problema fins encara el camí de la Fita amunt.

M’he plantat al pàrquing de la Fita amb 14m 26s, un bon temps, res impressionant, però correcte.

Des d’allà fins el mirador dels caçadors, amb 20m 29s, tampoc res espectacular, però bé.

He volgut fer la ruta de rigor al revés, he baixat cap a Can Marcer, per pujar per pista cap a Jafra primer i cap a la Plana Novella després.

Per darrera del palau fins trobar la carretera que ve de Can Grau i que puja cap a la pista que puja a Vallgrassa.

Des de Vallgrassa fins el pàrquing, on has fet la majoria del desnivell de la ruta i tornada per pista cap als Holandesos, mirador dels caçadors, etc.

Em fa un pel de pot algun revolt del que no saps si vindrà algú de cara i t’enduràs un ensurt, així que en alguns punts on no tinc clar el que, baixo ritme i tiro de fre.

A la tornada he passat pel mirador dels caçadors amb 1h 5m justos, quan faig la ruta al revés, pujant des de Can Marcer, el rellotge em diu 1h 4m i pocs segons, ja m’he adonat que en aquest sentit tardo un pel més.

Com sempre, o si més no, com faig últimament, al pàrquing de la Fita a la dreta, cap a Mas Alba.

Avui m’he trobat una furgoneta que baixava, l’he volgut avançar quan he pogut i m’he trobat una altre furgoneta que pujava, no hi ha hagut cap moment de perill, hi havia distància, però començo a trobar molt de transit en aquesta entrada al parc natural als matins, no recordo que abans n’hi hagués tan.

Des de Mas Alba, pel carrer més baix surt de nou a pista i cap a les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera i pujada a Santa Bàrbara, per baixar cap a casa pel passeig.

En total m’han sortit 29,59km que he fet amb 1h 23m a una mitja de 21,3km/h amb un desnivell de 618 metres positius i negatius de 630 metres, la potència mitja de 219W, la màxima de 810W, la cadència mitja de 83 rpm, la mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 73% i la màxima de 170 ppm que és el meu 96%, un consum energètic de 1221 calories i bona temperatura, he sortit amb “manguitos”, però no calien, 12 graus de mínima i mitja de 14,9 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29743 m
Total climbing: 658 m
Total descent: -670 m
Download file: 22_09_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix