Entre una cosa i l’altre, ara feia ben bé un mes i mig que no sortíem pel Garraf amb la colla, aquest matí he sortit amb el Pedro i en Joan Manel.

Com que el divendres va ploure bastant i fa temps que no plovia, hi havia bastant de fang i algun toll d’aigua que en Joan Manel ja ens ha avisat que volia evitar.

Hem quedat a les 7.30 al Caprabo del polígon Mas Alba o a les 7:45 al pàrquing de la Fita.

He sortit de casa que faltaven 10 minuts aproximadament per dos quarts de vuit i el Pedro ja ha avisat que ens veiem al pàrquing de la Fita, així que al Caprabo m’hi he estat un parell de minuts, per si venia algú, tot i que no hi contava.

He pujat el collet de la Fita, i hem esperat el Joan Manel un parell de minuts, per anar plegats cap a Vallcarca per Mas Quadrell i pujar cap a Campdasens, mirant de buscar pista i evitar fang.

Un cop al cim a Campdasens, baixada cap a Can Lluçà i després cap al pàrquing de Vallgrassa, a la carretera del Rat Penat.

Baixada cap a Vallgrassa i cap a la Plana Novella, per pujar per la pista de darrera, de la carretera de Can Grau cap al palau budista.

Hem entrat de nou al parc natural, baixada cap a Jafra i pel pàrquing de Jafra, pel corriol cap a la pista que puja cap als Masets de Dalt.

Des d’allà, per la trialera que hi ha després del pi gros a l’esquerre fins arribar a la pista que ve de Can Pere de la Plana cap a Quatre Camins i un cop l’hem creuat, per la trialera avall.

De tornada hem anat a la dreta cap a Olivella, ens ha començat a ploure, poca cosa, però hem mirat de rectificar la ruta per anar tornant.

Hem fet via cap al cementiri d’Olivella, però sense arribar-hi, a l’esquerre cap a la vinya que hi ha i la trialera a la dreta que et deixa a la carretera d’Olivella.

Creuem la carretera i pel corriol cap a Can Suriol primer, després cap al camp de futbol de Mas Milà i cap a la carretera que ens dur cap a Can Lloses.

Des de Can Lloses, ja cap a Sitges, i al creuament de Sant Pere de Ribes ens hem acomiadat d’en Joan Manel, el Pedro i jo cap a Sitges, per la trialera que hi ha davant de les Casetes d’en Portacreu i fins el polígon Mas Alba, la última pujada del dia es la d’asfalt que va de la rotonda de l’Aldi fins a l’institut i allà ens hem acomiadat el Pedro i jo.

He arribat a casa amb 47,98km que he fet amb 2h 43m, a una mitja de 17,6km/h, amb un desnivell sota mapa de 986 metres, el Garmin falla, ara envio un email a servei tècnic, l’haig d’enviar a reparar. Em dona potència mitja de 202w, màxima de 1017W, cadència mitja de 72 rpm, mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 72% i màxima de 166 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 2241 calories i molta xafogor, 21 graus de mitja, 18 de mínima i 26 de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 48448 m
Total climbing: 1468 m
Total descent: -1469 m
Download file: 17_09_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix