La setmana passada vaig trencar la gravel, baixant de Vallgrassa a la Plana Novella vaig donar-li un cop amb una roca a la roda de darrera, conseqüentment, llanta doblegada i forat al neumàtic, que era nou, amb 12 quilòmetres.

Vaig arreglar-la, però em vaig enfadar amb ella i amb mi mateix, per tan he estat uns dies sense tocar la gravel.

Ahir li vaig muntar un xurro nou, de la mida que toca, vaig demanar-los a TopFun.

Aquest matí he sortit amb la Finna Taroko, eren dos quarts i mig de vuit del matí, he encarat el polígon Mas Alba i he pujat el Collet de la Fita.

He arribat al pàrquing de la Fita amb un bon temps, 14m 21s, d’allà cap al mirador dels caçadors on he arribat amb 20m 21s, Holandesos i cap al pàrquing de Vallgrassa, on hi he arribat amb 36m 34s.

La baixada cap a Vallgrassa primer i cap a la Plana Novella després els he fet, primer a ritme i després amb més cura, per no tornar a tenir problemes amb les rodes.

Un cop a la Plana Novella carretera cap a Can Grau i a l’esquerre per la pista que puja al palau.

Entrada de nou al parc natural, baixada cap a Jafra, Can Marcer i tornada cap a Sitges, per la pista.

He vist que em marcava una hora exacte uns 4 metres abans del que faig normalment quan vaig a ritme, no està malament.

Des dels caçadors cap al pàrquing de la Fita i a la dreta, cap a Mas Alba, després les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera i pujada cap a Santa Bàrbara, per baixar al passeig i cap a casa.

En total m’han sortit 29,66km que he fet amb 1h 22m amb una mitja de 21,6km/h, un desnivell de 587 metres. El Garmin Edge 830 segueix fallant amb l’alçada baromètrica, haig de sortir un parell de cops més per donar-los el feedback a Garmin, però crec que l’hauré d’enviar per reparar. La potència mitja de 213W, la màxima de 631W, 75 rpm de cadència mitja, 1178 calories de consum energètic, 15 graus de mínima i 18,2 graus de temperatura mitja, la mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 75% i la màxima de 160 ppm que és el meu 90%.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29814 m
Total climbing: 861 m
Total descent: -861 m
Download file: 14_09_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix