Ahir vaig sortir a córrer, content i amb bon ritme, avui volem anar a escalar, som 10 i tinc només una corda, anem a que la resta facin un tastet d’escalada, així que hem sortit l’Albert i jo a dos quarts de vuit a fer una coseta curta, per poder marxar a les 10.

l’Albert amb una eBike Scott que dur molt nova, deu tenir un parell de mesos i jo amb la FatBike, tinc la Felt DD30 aquí i per sortir els caps de setmana no pujaré la Niner Jet9RDO, amb aquesta vaig bé.

Hem baixat al llac i cap al càmping de Palau de Cerdanya, pujada per la pista fins al creuament al quilòmetre 7, on hem anat a l’esquerre, cap a la carretera que puja cap a Coma Morera.

Baixada per carrereta fins que hi ha un revolt a l’esquerre gros, amb un pont i un petit estany amb un banc, allà hem anat a la dreta, per una pista poc marcada que puja, puja i molt.

Hi ha un punt de desnivell important, però es fa bé.

Al final, hi ha marcat a l’esquerre, pintat amb grog en un arbre, es creua el riu i avall.

Abans de marxar avall, ens hem fet la foto de rigor.

Baixada per una mena de pista tupida, que no es veu si hi ha pedres o no, fins que arribes a la carretera que puja a Coma Morera, però l’altre, hi ha 2 carreteres que es separen i s’ajunten més endavant.

Hem creuat la carretera i baixada per una trialera molt divertida fins a la taula d’Orientació de Osseja.

Allà cap a la dreta per anar a buscar la granja i després de la granja, la trialera dels tobogans que et deixa al càmping d’Osseja.

Sembla mentida com baixa de bé la FatBike, rígida i amb neumàtic de 4.8 davant i darrera, es una passada com baixa de bé. S’ha de dir que l’amortidor segur que ajuda molt, dur una Manitou Mastodon limitada a 120, es pot posar a 130 i màxim 140, però crec que amb 120mm vaig més que bé.

Des del càmping, creuant el poble cap a casa i llestos. Dutxa i marxem a escalar.

M’han sortit 19,49km que he fet amb 1h 25m a una mitja de 13,6km/h amb un desnivell positiu de 640 metres i negatiu de 637 metres, cadència mitja de 70 rpm, mitja cardíaca de 124 ppm que és el meu 70% i màxima de 163 ppm que és el meu 92%, 977 calories de consum energètic i una temperatura com la d’ahir, 13 graus de mitja i 10 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 19706 m
Total climbing: 660 m
Total descent: -665 m
Download file: 10_09_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix