Deu fer potser 4 mesos que no vaig a fer series de força (power) amb la gravel, crec que cap al maig es va fer malbé la maneta de fre, i entre garanties i demés no he tingut la gravel de nou fins a finals de juliol, vacances i demés i ahir va ser el primer dia que tornava a rodar amb ella pel Garraf.

Avui he sortit, amb molt poques ganes, tot s’ha de dir, a dos quarts de vuit cap a Mas Alba, per l’avinguda Sofia, Santa Bàrbara, Vallpineda, i Les Torres.

La idea, la pujada que et dur al pàrquing de la Fita amb 3 series d’un minut a Zona 7 que es per sobre de 462W en el meu cas, i descans entre series.

Em costa moltíssim mantenir el minut en Z7, però ho faig, el cor em surt per la boca, però es la manera de treballar neuromuscular, per sobre del consum anaeròbic.

El “putu” Garmin Edge 830 em segueix donant un desnivell erroni, cosa que fa que em catalogui l’activitat malament, avui m’ha dit “base” quan hauria d’haver dit “anaeròbic”.

No passa res pel desnivell, però afecta a la resta de càlculs que fa, com per exemple saber ell llinda de “lactato”, es a dir, a partir de quan començo a treballar greix al muscle en comptes de treballar amb greix acumulat al cos o sucres que estiguin en digestió.

Res, 3 series d’un minut i tornada per l’entrada de Mas Alba, cap al polígon, l’institut i cap a casa.

Poca cosa, 11,59km que no son del tot reals, perquè no he posat en marxa el GPS fins a la rotonda de l’avinguda Sofia, m’he oblidat, 36 minuts, 19,2km/h de mitja, 283 metres de desnivell, 209W de potència mitja, 1038W de màxima pujant de la rotonda del Lidl fins a l’institut, com sempre, cadència de 67 rpm de mitja, 504 calories de consum energètic i 18,8 graus de temperatura mitja, més alta que ahir.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 11655 m
Total climbing: 370 m
Total descent: -366 m
Download file: 31_08_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix