El divendres vaig sortir a córrer, res important, 10 km de pujada a la Fita i baixada des de les “basures”.

Al Juliol el traumatòleg em va dir que tenia una inflamació del teixit tou entre l’os i el tendó d’Aquil·les dret, després d’una ressonància magnètica, 10 sessions de fisioteràpia i un parell de mesos de no córrer, només bici, ahir vaig tenir unes tiretes a les cames que no podia baixar escales.

Avui no tenia ganes de sortir, ahir vàrem celebrar el meu aniversari amb els amics, vàrem anar a dormir tard i aquest matí donaven pluja.

M’he llevat a les 7 sense despertador, no havia plogut i hi havia molt de vent, no hi havia opció d’anar a l’aigua.

He pensat en sortir amb la gravel, però al final he inflat les rodes de la Niner Jet9RDO i he sortit, sense gaire ganes, a un quart de nou del matí cap al polígon Mas Alba per pujar el Collet de la Fita.

M’ha costat, em feien mal les cames, les tiretes estaven molt presents 🤦‍♂️

He anat fent via, mirant d’agafar un bon ritme cap als Holandesos, per baixar per la Casa Nova cap al creuament de pistes de Can Marcer, la Fassina i Jafra.

Pujada cap a Jafra, per la trialera del revolt, i he anat a buscar la trialera que hi ha sobre de Jafra, la que et deixa a la riera.

Molt bé tot, m’encanta com va el quadre de la Jet9RDO, està molt millor que el que tenia.

He acabat la riera i pujat cap als Masets de Dalt.

Trialera de pujada a l’esquerre del pi gros, m’he trobat una colla de 7 ciclistes que baixaven, els he deixat passar, només he parat un cop, la resta m’he apartat sense baixar de la bici i han passat, m’ho han agraït, sempre es bo ser amable.

La pujada de la trialera bé, com sempre, a dalt, creuar la pista i avall per la trialera i pista avall cap a Mas Milà.

Corriol a l’esquerre de pujada, com sempre, fins a Can Pere de la Plana, baixada cap a Can Lloses per la granja escola i tornada cap a Sitges per on tornem últimament, sense fer peu.

Pista de tornada a Sitges i a les Casetes d’en Portacreu he anat cap a Les Torres, Vallpineda, Can Briguera i Santa Bàrbara, per baixar cap a casa pel passeig.

Feia vent, però no res amb el que està fent aquest tarda, es molt exagerat.

En total m’han sortit 25,39km que he fet amb 1h 29m a una mitja de 17km/h amb un desnivell de 539 metres, una potència mitja de 201W, màxima de 696W, cadència mitja de 75 rpm, mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 73% i màxima de 162 ppm que és el meu 92%, calor, 22 graus de mitja amb 20 de mínima, ja ha tornat l’estiu.

El putu Garmin Edge 830 em segueix fallant amb el desnivell, es a dir, el baròmetre del GPS està fet malbé, ja no hi ha altre. Demà dilluns trucaré a Garmin a veure que haig de fer, està en garantia, es de maig del 2022, té un any i pocs mesos, no arriba a l’any i mig. Acabo ajustant el desnivell amb el Garmin Connect, no té sentit.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25646 m
Total climbing: 780 m
Total descent: -779 m
Download file: 03_09_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix