Entre una cosa i l’altre, des de finals de juliol que no sortia amb bici pel Garraf, primer a la vall del Jiloca i després a la Cerdanya, ja en tenia ganes.

Passaven 11 minuts de les 7 del matí que he sortit amb la gravel, amb la Finna Taroko, encara amb el neumàtic de darrera vell, el que està per canviar amb un parell de forats tapats amb cola.

Estic un pel constipat, mocs per un tub, amb transit i vent de cara, no m’he vist pas amb capacitat de fer cap bon temps.

Pujada al pàrquing de la Fita a bon ritme, però m’he plantat a dalt amb 14 minuts i 12 segons, que es un bon temps des de casa, però res espectacular.

El cor treballant bé, pujant com puja normalment aquí, a la Cerdanya no em puja pas tant.

Al mirador dels caçadors amb 20 minuts 27 segons, un temps super dolent, arribar-hi amb la gravel per sota de 20 minuts es molt normal, ho he arribat a fet uns segons per sota de 19 minuts, però ja fa temps, “quan era jove 😉”.

He fet via cap al pàrquing de Vallgrassa, hi he arribat amb 36m 53s, que no es un mal temps, habitualment estic entre 35 i 37 minuts, no res espectacular, però bé.

He parat a fet una foto abans de girar cap al pàrquing, abans de la cadena, hi havia un núvol a l’alçada de Barcelona espectacular.

Baixada cap a la Plana Novella, pujada per la pista de darrera del palau, entrada de nou al parc i baixada cap a Jafra i Can Marcer per pujar cap a Sitges.

Habitualment estic a Can Marcer amb una hora, avui amb 59 minuts, he guanyat un pel de temps, m’ha marcat una hora exacte just al començar la pujada on hi ha un revolt petit, abans de la recta llarga.

1h 4m al mirador dels caçadors de nou i he tornat per Mas Alba, amb tot el trànsit de camions de rigor, estan construint un munt a la zona.

Des de Mas Alba, cap a les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera i pujada cap a Santa Bàrbara, baixada cap al passeig i a casa.

Al parar el GPS m’ha donat d’actualitzar el FTP a 312W, el tenia a 311W, li he dit que si. No esta a 328W com tenia al 2020, la pandèmia va fer molt de mal, però fer spinning a diari va ajudar molt també.

M’han sortit 29,57km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 21,4km/h, amb un desnivell positiu de 594 metres, una potència mitja de 211W, màxima de 674W, cadència mitja de 73 rpm mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 73% i màxima de 168 ppm que és el meu 95%, l’he pressionat un pel avui el cor, encara treballa bé. Consum energètic de 1174 calories i bona temperatura, mitja de 17,5 graus amb mínima de 16 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29765 m
Total climbing: 481 m
Total descent: -225 m
Download file: 30_08_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix