Avui he sortit a fer series de força, senzillament a treballar amb neuromuscular amb l’objectiu d’augmentar el llindar del Lactato, que ara el tinc a 157 ppm, per sobre començo a treballar amb àcid làctic, es a dir, acabaré amb tiretes.

He sortit cansat de casa, sense gaires ganes, però m’he obligat a sortir.

Gravel cap al passeig a dos quarts de vuit del matí, pujada a Santa Bàrbara i baixada per darrera pels corriols fins a Can Bruguera, Vallpineda, Les Torres, Casetes d’en Portacreu i Mas Alba.

He anat a l’esquerre, a la pujada que hi ha a la casa aquella que hi ha al cim, que esta sola.

He pensat que amb la pujada que hi ha al final, quan arribes a la casa en tindria prou, la idea era fer una seria de 3 repeticions d’un minut cadascuna amb un minut de descans entre elles amb potència per sobre de 462W.

M’hi he posat, de peu les tres, però m’he trobat que he arribat al cim abans de fer el minut, faltaven uns 8 o 10 segons, malament, m’ha donat un bon entrenament, però no ho repetiré en aquest tram, aniré a la pujada del pàrquing de la Fita, allà hi tinc pujada de sobres, però sempre hi ha més gent ☹

Després de la última pujada he seguit fins arribar al punt de vigia, foto de rigor i tornada, creuant la urbanització i tornant a Sitges per carretera fins a casa.

He parat el GPS amb 14,19km que he fet amb 51m 30s a una mitja de 16,5km/h amb un desnivell positiu de 437 metres i negatiu de 429 metres, la potència mitja de 202W i la màxima de 1082W, cadència mitja de 65 rpm, mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i màxima de 164 ppm que és el meu 95%, consum energètic de 695 calories, 15,4 graus de temperatura mitja, mínima de 12 i em diu que haig d’estar 51 hores per recuperar-me, que he treballat principalment la capacitat anaeròbica, 3.2 sobre 5 d’aeròbic i el mateix d’anaeròbic.

Demà a descansar de tronc inferior, sinó dissabte no podré sortir.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 14325 m
Total climbing: 452 m
Total descent: -446 m
Download file: 27_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix