He sortit de casa un pel tard, eren tres quarts i mig de vuit del matí, amb la gravel, cap al polígon Mas Alba i collet de la Fita amunt, no he anat malament de temps, 14m 18s al pàrquing de la Fita, no es el meu millor temps, però vaig tornant a la forma que tenia l’any passat.

He anat cap a Mas Quadrell, per baixar cap a Vallcarca i pujar cap a Campdasens.

Baixant a Vallcarca m’he trobat un camió i un cotxe de cara, no m’ho esperava.

La pujada de Vallcarca a Can Granada he mirat de fer-la a ritme, però no he pogut, en algun punt he acabat posant el pinyó més gros ☹

He arribat al cim on ja es veu Can Lluçà amb 51m 56s, no està malament, tot i que l’any passat ho havia fet per sota de 50 minuts.

Foto de rigor i baixada per anar cap el pàrquing de Vallgrassa, després baixar a Vallgrassa i la Plana Novella, per pujar cap als budistes per la pista de darrera, entrar de nou al parc natural, Jafra, Can Marcer i tornada cap a Sitges pel mirador dels caçadors i a l’alçada del pàrquing de la Fita, a la dreta, cap a Mas Alba, Les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Santa Bàrbara i a casa pel passeig.

M’han sortit 36,95km que he fet amb 1h 42m a una mitja de 20,2km/h, amb un desnivell positiu de 841 metres i negatiu de 833 metres, cadència mitja de 71 rpm, potència mitja de 207W, màxima de 642W, mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i màxima de 164 ppm que és el meu 95%, consum energètic de 1535 calories i temperatures altes, mitja de 14,9 graus, tot i que tapat i amb humitat, per tan semblava que fes un pel més de fred i mínima de 12 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 37222 m
Total climbing: 861 m
Total descent: -855 m
Download file: 26_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix