Hem quedat a les 8 del matí amb l’Albert i l’Adolf per fer una sortideta per la zona, li volia ensenyat a l’Albert la trialera dels Seclars que vaig fer ara fa unes setmanes amb la FatBike.

Hem sortit cap al llac i hem començat a pujar per la pista que comença al càmping de Palau de Cerdanya amunt.

No havíem sortit mai amb l’Adolf, però està molt fort, va estar la setmana passada a la cursa de la UCI que va haver-hi a Croàcia amb parelles, vuitè de la categoria i 70é de la general, en té 61, però està fet un animal.

Hem pujat a molt bon ritme, m’ha costat molt poder seguir l’Adolf, que anava fent alguna sèrie de pujada i em deixava endarrere.

L’Albert ha vingut amb una Scott elèctrica nova que fa una setmana que dur, es espectacular, amb una Fox 38 a davant, XT sencer, una geometria molt bona, un canó.

Hem anat fent via fins arribar al quilòmetre 9 on hem anat a la dreta.

Aquí ens hi hem plantat amb 45 minuts, amb la Fatbike hi he posat 50 minuts, tan amb neu com sense, es molt més ràpida la Niner.

L’Adolf dur una Specialized S-Works amb XTR senser, amb brain a darrera i RockShok al davant, amb algun temps però molt bona bici, molt pujadora, per baixar diferent.

Ens hem fet la foto de rigor abans de començar a baixar i trialera avall, aquí he baixat jo al davant que ja l’havia feta un cop.

Molt més humit i amb fang que la última vegada, ha plogut per la zona, perfecte.

Es una trialera realment espectacular, molt bèstia, que es pot fer sencera menys en algun punt que acabes fent peu per por, però res més.

L’Albert com un nen petit darrera meu, l’Adolf la baixada li costa més que la pujada, ha fet peu un pel més que nosaltres, però no l’hem hagut d’esperar pas gaire.

Ens hem plantat a Vilallobent en un moment, dúiem una hora quan veiem Vilallobent i d’aquí cap a Osseja.

Arribant al Càmping l’Adolf ha girat de nou amunt per tornar a pujar, nosaltres anàvem de tornada, jo marxo d’excursió amb uns amics en una estona, l’Albert havia quedat però l’Adolf tenia temps.

Hem tornat per Palau de Cerdanya l’Albert i jo per arribar a casa a les 9 i poc del matí.

M’han sortit 15,91km que he fet amb 1h 14m a una mitja de 12,8km/h amb un desnivell positiu de 581 metres i negatiu de 508 metres, cadència mitja de 71 rpm, potència mitja de 172W, màxima de 660W, 130 ppm que pols cardíac mig que és el meu 75% i màxim de 166ppm que és el meu 96%, consum energètic de 890 calories i bona temperatura, 12,5 de mitja i 9 de mínima, res important.

Demà més.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 16342 m
Total climbing: 583 m
Total descent: -584 m
Download file: 29_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix