… però amb més colla 😊

Avui diumenge hem repetit la sortida que vàrem fer el diumenge passat el Pedro i jo però amb més colla, hem quedat a les 7.15 al Caprabo, érem el Sergi, el Damià, en Josep Maria i jo, hem anat cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes, on havíem quedat amb el Santi a les 7:30.

Des d’allà, carretera d’Olivella cap al Mas Giralt, i creuant la riera cap a Mas Milà.

Pujada per la trialera de l’esquerre de Mas Milà, ja per escalfar cames, et deixa el cor a tope, i creuant la urbanització i buscant corriols hem anat a parar sota de Viladellops.

Un corriol de pujada i de baixada adicional i cap al dipòsit d’aigua de Vildadellops, per baixar per la trialera de la cantera. El Damià i el Sergi han anat per la carretera.

Cantera amunt cap a la carretera de Sant Pere Molanta a l’Arboç, uns metres amunt i corriol de nou cap a la pujada forta de pista que et dur a sobre de Les Gunyoles, on hem parat a fer la foto de rigor.

Després de la foto, baixada per la trialera de la dreta i pista avall fins a Can Suriol, a la carretera d’Olivella.

Riera i pel corriol que la voreja fins al camp de futbol de Mas Milà, després hem agafat la pista que puja fins a Can Pere de la Plana, corriol a la dreta per arribar a la urbanització i baixada per la granja escola fins anar a darrera de Can Lloses, tornada per la pista que hem agafat de bon inici.

El Santi s’ha acomiadat a Can Pere de la Plana i el Damià i jo ens hem acomiadat del Sergi i d’en Josep Maria a les Casetes d’en Portacreu, hem tornat per Santa Bàrbara.

He parat el GPS a la porta de casa amb 49,51km que he fet amb 3h 1m just a una mitja de 16,4km/h amb un desnivell positiu de 1033 metres i negatiu de 1016 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 168W, màxima de 858W, mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i màxima de 168 ppm que és el meu 97%. Segurament al quilòmetre de pujada fins arribar al cim de Les Gunyoles. Consum energètic de 2107 calories, temperatura mitja de 13,6 graus amb una mínima de 8 graus.

Hem anat a bon ritme, però no pas al mateix ritme que vàrem anar la setmana passada amb el Pedro, però ha estat un bon entrenament.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 50198 m
Total climbing: 1145 m
Total descent: -1120 m
Download file: 23_04_2023.gpx

Digues si t'ha agradat

Comparteix