Avui he sortit molt de tranquis, la idea era fer una horeta, no gaire més i treballar la part baixa del pols cardíac, el que el Garmin li diu el Low Aerobic, que bàsicament no treballo gaire, ja que em costa molt pedalar i mirar de bo passar del 80% del pols cardíac, però crec que avui ha anat bé.

He sortit de casa tard, eren les 8 i 10 del matí, cap al polígon Mas Alba, fins allà no he controlat gaire el pols, ara a partir de començar a pujar el Collet de la Fita, he mirat de que el pols no passes mai del 80%, es difícil perquè el cap em diu que no faci i el cos em diu que puc fer i pujar a millor ritme.

He avançat un ciclista que anava fent zetes per pujar el Collet de la Fita, pobre noi.

Des del pàrquing de la Fita cap al mirador dels caçadors i baixada cap a la Fassina, on he notat que feia un pel més de fred, poca cosa, però ho he notat.

Pujada per pista cap als Masets de Dalt i cap a Quatre Camins.

He anat cap a Can Pere de la Plana per pista i un cop a la urbanització, he baixat cap a Can Lloses pels carrers de les urbanitzacions i mirant d’evitar carretera, Sant Pere de Ribes, els Viñedos i he entrat a Sitges per Puigmoltó, el camp de vol, Rocamar i passeig fins arribar a casa.

Sembla mentida com corre la gravel, he fet 23,79km amb 1h 14m i em surt una mitja, sense forçar gens el cos de 19,3km/h, amb un desnivell positiu de 456 metres i negatiu de 455, cadència mitja de 71 rpm, pols cardíac mig de 117 ppm que és el meu 68%, la màxima de 148 ppm que és el meu 86%, un pel més alt de que volia, però el resultat de la sortida ha estat l’esperat. El consum energètic de 903 calories, 14 graus de temperatura mitja i mínima de 9 graus, 177W de potència mitja i màxima de 495W.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 23957 m
Total climbing: 487 m
Total descent: -481 m
Download file: 15_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix