Matí de divendres, encara em quedaven 17 hores per recuperar-me al 100%, però ahir no vaig sortir i avui em venia de gust alguna cosa curta amb la Niner Jet9RDO, fa dies que no sortia amb ella i per fer trialeres es molt divertida.

Dos quarts de vuit encara el polígon Mas Alba, pujo el Collet de la Fita i vaig cap als Holandesos, amb el saltet de rigor just a l’entrada, baixada a l’esquerre cap a la nova casa nova i fins al creuament de Can Marcer, la Fassina i Jafra.

Cap a Jafra per la trialera del revolt i baixada per darrera, pel corriol del pàrquing cap a la pista que puja als Masets de Dalt.

Des del pi als Masets de Dalt, a l’esquerre per la trialera de pujada, que la he fet sencera i prou bé avui de ritme.

Un cop a dalt, m’he trobat un parell de treballadors que estaven traient arbres cremats de l’incendi de l’any passat, es desolador, hi ha una esplanada sense res on hi havia tot un bosc abans, fa plorar de veure-ho.

He sortit a la pista de Can Pere de la Plana fins a Quatre Camins, creuat la pista i avall per la trialera que cau per darrera.

Pista avall cap a Mas Milà, m’he trobat un parell de motoristes parats que m’han avançat més tard, els he deixat passat, quan pujava cap a Can Pere de la Plana pel corriol que hi ha a mà esquerre baixant cap a Mas Milà.

Des de Can Pere de la Plana cap a Can Lloses per la granja escola i aquí suposo que li he donat un cop a la roda de darrera amb alguna cosa, ja que al plà a baix de tot m’he trobat que no anava fina de darrera, he parat i estava complertament desinflada.

Hi havia líquid tubeless al lateral, just entre la llanta i el neumàtic, com si hagués pessigat, però duc “xurro”, no es possible.

He parat, l’he inflat un pel, mentre veia com marxava l’aire i el líquid tubeless i he seguit cap a Sitges, per la riera, ja la pista que et dur cap a les Casetes d’en Portacreu i cap al polígon Mas Alba, on hi havia 6 persones caminant amb un ritme tranquil, que m’ha obligat a parar 2 cops, ja que no m’han vist i anaven tranquil·lament amb els pals de caminar de banda a banda.

Des del polígon Mas Alba cap a casa per l’institut i fent la última esprintada per fer pujar el pols i els watts.

En total m’han sortit 25,71km que he fet amb 1h 27m a una mitja de 17,6km/h amb un desnivell positiu de 612 metres i negatiu de 615 metres, cadència mitja de 69 rpm, 196W de mitja, 1081W de màxima, 132 ppm que mitja cardíaca que és el meu 76% i màxima de 160 ppm que és el meu 92%, 1166 calories de consum energètic i temperatura més baixa que dimecres, 8,1 graus de mitja i 4 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25934 m
Total climbing: 632 m
Total descent: -634 m
Download file: 14_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix