Ahir al vespre vaig canviar pastilles de davant i de darrera a la Finna Taroko i vaig posar líquid tubeless a la roda de davant, que ja no aguantava l’aire, estava sec.

Aprofitant una regada per treure-li la pols i llestos.

Aquest mati he sortit només a treballar el llinda d’anaeròbic, no tenia gaire ganes de més, tenia feina a fer.

7 i 20 del matí he sortit de casa cap al passeig, Avinguda Sofia i pujada a Mas Alba, baixada per darrera cap a Vallpineda, les Torres, Casetes d’en Portacreu i Mas Alba.

Tan bon punt he entrat a Mas Alba, he anat a buscar la casa que hi ha a dalt de tot a la dreta, una que està sola, ja que té una pujada interessant que he pensat que em serviria per treballar series de potència.

Ja he escalfat de camí i la pujada cap a la casa m’ha anat bé.

3 series d’un minut de pujada per sobre de 462W, he estat per sobre de 500W les 3 series, baixada i tornem-hi.

Un cop ho he repetit 3 vegades he seguit recte fins arribat al punt de vigia, foto de rigor i tornada cap a casa, creuant Mas Alba i mirant de dur la potència alta.

He baixat per carretera, última pujada forta de pols cardíac i watts fins a l’institut i cap a casa.

M’han sortit 14,28km que he fet amb 50 minuts a una mitja de 17,1km/h amb un desnivell positiu de 449 metres i negatiu de 438 metres, cadència mitja de 62 rpm, 128 ppm que pols cardíac mig que és el meu 74% i màxim de 163 ppm que és el meu 94%, benefici principal de l’entrenament d’avui? Augmentar la capacitat anaeròbica, pujar el llinda d’àcid làctic. Consum energètic de 710 calories, 9,8 graus de temperatura mitja i humitat.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 14406 m
Total climbing: 465 m
Total descent: -455 m
Download file: 11_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix