Ahir vaig dibuixar una baixada nova a Vilallobent que no havia fet mai, aquest matí he sortit, havent dormit molt poc i amb les cames cansades a veure si me’n sortia, he trobat una trialera espectacular, la més bèstia de la zona que he fet fins ara, amb diferencia, 2,8km de baixada, el Camí dels Seclars ruta 601 dels Senders de Cerdanya.

Surto de casa a les 8 del matí amb la FatBike, cap al càmping de Palau de Cerdanya creuant el poble, deixo el llac a l’esquerre, em poso a pujar per la pista de rigor, deixo el Mas Tartas a l’esquerre, segueixo pujant fins el quilòmetre 8,7 des del pàrquing de Osseja.

La pista segueix a l’esquerre, però hi ha una balla i aquí es on deixo la pista i vaig a passar la balla, que s’ha de fer pel lateral, hi ha un tancat elèctric.

Ja vaig amb track al gps, es una pujada suau fins que trobo una baixada curta a la dreta i un creuament de camins, el track que tenia posat al GPS deia que havia d’anar a l’esquerre per una pista, però al pal que hi havia indicadors de camins trobo que diu “a Vilallobent” pel “Camí dels Seclars” 1h 10m.

Paro a fer la foto de rigor i he passat del track que tenia al GPS, m’he tirat avall pel corriol. No sortia res a Google Maps, però com que estava marcat, he pensat que segur que es podia baixar.

M’he trobat amb una trialera MOLT BÈSTIA que baixa fins a Vilallobent, la primera part amb molta pedra gran, al costat d’un riuet que baixava al costat de la trialera, estret i molt bonic.

Son quasi 3 quilòmetres de baixada tècnica, si més no el primer quilòmetre i mig, la resta es fa millor, que et deixen a Vilallobent.

Des d’allà, tornada cap a Osseja, primer entrant a Palau de Cerdanya, he aparegut de nou al càmping que he fet de bon inici i he pujat cap a Palau per arribar al pàrquing de davant de casa pels carrers de Osseja.

M’han sortit 15,69km que he fet amb 1h 17m a una mitja de 12,1km/h amb un desnivell positiu de 596 metres i negatiu de 531 metres, cadència mitja de 64 rpm, pols cardíac mig de 125 ppm que és el meu 72% i màxima de 148 ppm que és el meu 86%, he anat cansat i amb poques ganes avui, però la trialera m’ha donat un extra d’adrenalina al cos que encara em dura. El consum energètic de 878 calories, mitja de 3 graus positius i mínima de 1 grau negatiu.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 16124 m
Total climbing: 605 m
Total descent: -604 m
Download file: 08_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix