Aquest matí m’he llevat amb molt poques ganes de fer res, he passat una nit no gaire còmode, mal de panxa i ganes de vomitar, no tinc clar perquè.

He sortit amb la gravel, ara fa una setmana que no agafava una bici i tocava, he calibrat de nou el potenciòmetre, les dades de la setmana passada no eren per res correctes i he encarat el polígon Mas Alba.

La pujada ha estat un desastre, entre el transit, semàfors i demès, he hagut de fer parades per deixar passar cotxes que m’han tret del cap mirar de fer temps, impossible.

Camí de la Fita amunt m’he trobat el Joan Muñoz que pujava corrent, m’ha dit que tenia les mateixes poques ganes que jo.

He arribat al pàrquing de la Fita amb 15 minuts, es un temps normal, res espectacular, mirant de fer alguna sèrie de pujada, aprofitant tota la pedalada i mirant de que la potència fos l’adient en cada moment.

D’allà cap al mirador dels caçadors, que amb la gravel m’hi planto amb menys de 20 minuts, avui quasi 21 minuts.

Cap als Holandesos i cap a Vallgrassa creuant la carretera del Rat Penat.

M’he trobat gent caminant, miro de dir-los bon dia a distància per no espantar-los i que no ens enduguem un ensurt si no em veuen i fan un canvi de traçada.

Al pàrquing de Vallgrassa amb 37 minuts, es un temps correcte, no pas per tirar coets.

Baixada cap a Vallgrassa i un cop he creuat la carretera ja passada la cadena, cap a Can Grau, per pujar per la pista de darrera cap al Palau.

He fet una parada per la foto de rigor i he seguit, sortint de la Plana, entrant de nou al parc natural i baixant cap a Jafra, m’he trobat un cotxe que venia en sentit contrari i he hagut de reduir tan que quasi paro la bici.

Pujada cap al mirador per Can Marcer, d’on ha sortit un cotxe que l’he acabat avançant a les basures, ja de tornada.

Al pàrquing de la Fita he anat cap a Mas Alba, un altre cotxe de baixada, l’he passat quan he pogut, però m’ha tocat frenar baixant també i cap a les Casetes d’en Portacreu, Vallpineda i pujada cap a Santa Bàrbara.

Baixant, a la rotonda del Caprabo nou, cotxes, de nou frenada i un cotxe molt lent Avinguda Sofia avall, que l’he passat perquè no he pogut aguantar més el ritme, era una senyora molt gran amb un cotxe que va comprar quan era molt jove ella.

He parat el GPS a la porta de casa amb 29,60km que he fet amb 1h 23m a una mitja de 21,2km/h un desnivell positiu de 622 metres i negatiu de 633 metres, cadència mitja de 73 rpm, potència mitja de 217W i màxima de 651W, 139 ppm de mitja cardíaca que és el meu 80% i màxima de 162 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 1222 calories i fresqueta, 1 grau negatiu de mínima i mitja de 3 graus positius, no pas fred.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29793 m
Total climbing: 690 m
Total descent: -649 m
Download file: 02_03_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix