Aquest matí havia d’estar a casa a les 8:30, he sortit d’hora per fer una sortideta curta, però he sortit amb ganes i amb fred, en feia molt.

Cap a la plaça del poble, baixada al llac i cap a Palau de Cerdanya, per pujar per la pista que hi ha al costat del càmping.

Al primer creuament a la dreta, hi havia més neu, però bé.

He anat trobant neu però res important, clapes de neu fins als 1400 metres aproximadament, on ja hi havia neu constant i a mida que anaves agafant alçada, més gruix de neu i on havien passat cotxes un pel de glaç, però al tenir temperatures sota zero, el gel no sua i no rellisca tant, tot i que en un moment donat he hagut de posar peu a terra per no caure després d’una relliscada pujant.

Al km 9 arribes al creuament que et permet baixar cap a Osseja o seguir recte fins trobar la carretera un quilòmetre més endavant.

Parada per fer la foto de rigor i avall.

Foto fosca, poca llum, era d’hora encara.

La baixada tenia més neu del que em pensava, he hagut d’anar més lent, res més.

M’he trobat neu trepitjada a la part final, algú havia pujat i baixat caminant, la resta de la baixada l’he oberta jo.

La part interessant es que la part que estava trepitjada es la més dura baixant, per tan m’ha anat bé.

He aparegut a baix al poble, entrant pel càmping de dalt i creuant el poble cap a casa, he arribat a temps, eren les 8:30 que he parat el GPS.

M’han sortit 12,56km que he fet amb 1h 11m a una mitja de 10,6km/h amb un desnivell positiu de 478 metres i negatiu de 470 metres, cadència mitja de 69 rpm, mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i màxima de 156 ppm que és el meu 90%, consum energètic de 875 calories i fred, mínima de 8 graus negatius i mitja de 5 graus negatius durant tota la ruta.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 12726 m
Total climbing: 488 m
Total descent: -493 m
Download file: 03_03_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix