Com que ens hem estat el mes de gener sencer a Osseja i el febrer està essent complicat de viatges, no havia tingut la oportunitat de sortir amb la gravel aquest any encara.

La roda de darrera estava complertament desinflada, ahir diumenge vaig posar-hi líquid, cera a la cadena i una neteja ràpida per sortir avui.

Aquest matí, sense gaire pressa ja que el carrer estava tot brut de la nit d’ahir, he sortit, faltaven uns 20 minuts per les 8 del matí.

Sortejant brutícia i algun carnavalero que buscava camí per arribar a casa encara he arribat a l’Oasis, pujada per la vorera de Can Robert, aquí hi havia més carnavaleros allargant la festa, amb cara de perjudicats la gran majoria.

He pujat cap al polígon Mas Alba i encarat el camí de la Fita amunt, no hi  he trobat ningú, he arribat al pàrquing amb 15 minuts, no un bon temps però acceptable, ja que la sortida de Sitges ha estat més lenta del normal.

Fins a Mas Maiol no he pogut gaudir de la sortida de sol, la llum era espectacular.

Encarant Mas Quadrell avall cap a Vallcarca i pujada per la carretera cap a Campdasens.

Els temps bons, no em puc queixar, no he perdut gran cosa tot i que fa temps que no feia aquesta ruta.

He arribat al cim de Campdasens quan es veu Can Lluçà amb 53 minuts clavats, si li traiem els 2 o 3 que he perdut a la pujada inicial, el temps no es tan dolent.

No tenia clar si anar cal a Vallgrassa i allargar-ho un pel més o tornar directe, he tornat directe, baixada de ciment i cap als Holandesos, mirador dels caçadors i tornada pel mateix camí que he fet de pujada fins a casa.

En total m’han sortit 27,18km que he fet amb 1h 17m a una mitja de 20,9km/h amb un desnivell de 630 metres positius i negatius de 623, cadència mitja de 73 rpm, em diu que potència mitja de 233W, però crec que es massa. He calibrat el potenciòmetre abans de sortir, però ha d’haver agafat una mesura errònia, es massa. La màxima de 990W, aquí es més real. La mitja cardíaca de 144 ppm que és el meu 83% i la màxima de 156 ppm que és el meu 95%, consum energètic de 1208 calories, de temperatura bé, 3 graus de mínima i mitja de 8 graus positius.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27327 m
Total climbing: 647 m
Total descent: -642 m
Download file: 20_02_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix