Aquest matí de diumenge hem tornat a sortir pel Garraf, al final havíem de ser 4, però hem acabat sortint només el Jorge i jo.

Havíem quedat a les 7:30 al Caprabo o a les 7:50 a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes.

El Jorge l’he trobat a Can Lloses.

M’ha tocat un pel el nas que la cinta de pit de Garmin, que li vaig canviar la pila l’altre dia, avui estava seca de bateria de nou, he anat tota la sortida sense saber com anava de pols cardíac, al arribar a casa a anat a parar al “reciclatge” directament, agafaré una Wahoo, son molt millors que les de Gamin que ja n’he llençat 3, crec que els hi he donat massa oportunitats ja.

Hem agafat carretera d’Olivella, el Jorge m’ha dit que la roda de davant anava frenada, però era exagerat.

Hem parat a l’entrada de Can Giralt, hem tret la pinça i hi havia un bombi que no treballava, l’hem fet treballar i endavant.

Trialera de la riera cap a Mas Milà, i creuant la carretera, trialera de pujada al lateral de Mas Milà.

Estàvem sota zero, a la pujada en un punt m’ha relliscat de darrera, falta de grip, el terra estava glaçat.

De nou a la urbanització, hem encarat cap a Viladellops, però pels corriols que hem pogut trobar, amb cura, pel fred i la falta de grip, m’ha arribat a donar 6 graus negatius, per ser el Garraf, es molt de fred.

Deixant Viladellops a la dreta, hem anat a buscar la masia que hi ha a sota i després pel corriol que segueix la riera fins a la carretera vella de Canyelles.

Uns metres de carretera i pujada cap a Daltmar, a Canyelles, on ens hem fet la foto.

D’allà hem anat cap a Vilanova, creuant la urbanització les Americas i buscant Mas de l’Artis, per baixar per la trialera que hi ha just a la rotonda davant del mas, i cap a Vilanova, buscant corriols.

Hem creuat Vilanova per anar a buscar el Far i hem tornat per les Cases del Mar.

Com que anàvem bé de temps, hem fet un parell de corriols i trialeres, alguna pujada improvisada que a arribat a bon port i hem acabat tornant per l’Atlàntida.

A l’alçada del Vinyet m’he acomiadat del Jorge i he arribat a casa pel passeig.

Duc un constipat molt interessant des de divendres, però tot i amb això, crec que avui he pogut “donar la talla” en condicions.

M’han sortit 45,99km que he fet amb 2h 44m a una mitja de 16,8km/h amb un desnivell positiu de 848 metres i negatiu de 888 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 172W, màxima de 764W, consum energètic de 1950 calories, no tinc mitja cardíaca per la cinta de pit de Garmin, que ja ha passat a millor vida.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 46891 m
Total climbing: 934 m
Total descent: -936 m
Download file: 12_02_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix