Vaig dur la setmana passada la Niner Jet9RDO a BikeIT, hem enviat el 2InPower a Rotor a revisar, i aquest dimecres vaig apropar-me a veure el Fer per revisar la Finna Taroko, li calia una petita revisió a la gravel.

La roda de darrera anava molt frenada, li tocava netejar els frens bé, i a més el canvi no baixava bé, si que pujava, es a dir, cable com a mínim, potser funda.

Vaig mirar de fer-la jo, però em va fer falta ajuda amb els frens.

Pastilles noves tan a davant com a darrera, el fre de darrera va donar bastant pel sac, però al final vàrem deixar-lo bé, sense voler va saltar un pistó de la pinça i va perdre bastant d’oli, pistons nets i posar oli de nou, el que més va costar va ser purgar el circuit.

Després vaig canviar cable i funda, aprofitant la funda de color taronja, per anar a conjunt amb la bici.

Vaig tenir problemes per treure la tapa de sota del quadre, diguem que els cargols no van sortir, així que fent-li cal al Fer, amb un trepant i una broca de ferro, vaig fer saltar els caps dels cargols, i ara està la tapa amb cinta americana, però no hi havia més remei.

Molta brutícia dins el quadre no tinc clar per on, però hi ha entrat molt de fang.

Aprofitant, la roda de davant li calia centrar-la un pel, res, ajustar un moment els radis i llestos.

Bici arreglada, i he sortit avui a veure que tal.

Passaven 5 minuts d’un quart de vuit que he sortit de davant de casa cap al polígon Mas Alba, he pujat a bon ritme, i he començat a pujar la Fita a bon ritme també.

El Garmin m’ha dit que la forma física estava +5, es a dir, per sobre del normal. No tinc clar si es bo o no, però fa pujar l’ego un munt 😉

14m 21s al pàrquing de la Fita des de casa, es un bon temps, no de rècord, però bé.

D’allà he anat cap a Can Maiol, però abans d’arribar-hi he parat a fer la foto de rigor, el sol estava sortint i es veia molt bonic.

Després cap al Mas Quadrell i baixada a Vallcarca.

Un pel de fang a la part més planera, suposo que de la pluja del vespre de dimecres a dijous.

La pujada cap a Can Granda per les zetes de ciment bé, però el cap ja feia estona que tenia ganes de tornar cap a casa.

M’he plantat al cim de Campdasens amb 52m 03s, ho he fet per sota de 50 minuts més d’una vegada aquest any, el temps d’avui bo, però no per tirar coets, suposo que s’ha notat amb les ganes que li he posat tan bon punt he passat Can Granada.

La baixada de rigor, pels Holandesos.

No he trobat ningú fins empalmar amb la pista que puja de Can Marcer cap a Sitges, un ciclista, en Joan Muñoz, veí de casa.

He tornat pel mateix lloc on he pujat, res de l’altre mon, volia tornar per Mas Alba, però m’ha fet mandra, he perdut les ganes pujant a Can Granada després de Vallcarca.

M’han sortit 27,17km que he fet amb 1h 16m a una mitja de 21,3km/h, el que em segueix espantant es la màxima que faig baixant de Mas Quadrell cap a Vallcarca, la màxima amb la gravel es més alta que amb la All Mountain, avui 58km/h, potser un pel massa. El desnivell de 624 metres, tan positius com negatius. La cadència mitja de 74 rpm, la potència mitja de 225W, la màxima de 987W, la mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 79% i la màxima de 163 ppm que és el meu 94%, el consum energètic de 1148 calories. He sortit de tardor, 11 graus de mínima i mitja de 14,4 graus, perfecte.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27333 m
Total climbing: 632 m
Total descent: -637 m
Download file: 11_11_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix