Diumenge matí, 7:30 al Caprabo, confirmats el Santi a última hora i elèctric, el Jorge i en Josep Maria que s’ha adormit i al final ha estat baixa, hem anat fins a la Morella.

Tinc la Niner Jet9RDO a BiketIT, els de Rotor han de revisar el 2InPower i vaig demanar de fer una ruta més pistera, per poder anar-hi amb la gravel.

Així que ara que tinc la Finna Taroko en condicions hem sortit.

Fita amunt, ens esperava el Santi al pàrquing de la Fita, hem anat cap als Holandesos i cap al pàrquing de Vallgrassa, des d’allà, per carretera cap a la Morella.

Ens hem plantat al cim de la Morella, per fer la foto de rigor amb 1h 6m, no es un bon ritme, però es un ritme social, i hem de contar que el Santi venia elèctric, però el Jorge amb la Mondraker que es una Enduro amb recorregut de 160mm, es a dir, no es el seu terreny.

El Jorge s’ha queixat de mal de genoll i era perquè amb les sabates que ha sortit avui, que son més primes que les que surt habitualment, l’alçada del seient no era l’adient, així que s’ha ajustat l’alçada i llestos.

Hem baixat per darrera, seguint la pista fins trobar la que puja cap al cim on hi ha el creuament i baixem com cap a Castelldefels, però just a l’inici de la pujada de Les Agulles, cap a Begues.

La baixada de la Morella avall amb la gravel té algun punt delicat, tot s’ha de dir.

El Jorge no parava de dir-me que no entén com soc capaç de baixar. Personalment jo tampoc, té algun punt de que tens molta probabilitat de caure si surts de la traçada, però no he caigut. Estava tot molt humit, i no ajuda.

Es igual, ens hem plantat a Begues amb un bon temps i de tornada cap a la Plana Novella.

La tornada es rapidíssima, si més no amb la gravel, el Santi amb l’elèctrica li costa més, ja que talla a 25km/h i a partir d’aquí li has de donar als pedals, però la bici pesa una estona i costa més agafar velocitat.

Abans de la última pujada que hi ha a la pista, just passar per sobre del pont, hem agafat el corriol que hi ha a mà dreta i que et dur a la carretera de Can Grau a la Plana Novella.

Pujada cap al palau per la pista de darrera i hem baixat fins a Jafra, per agafar el corriol que comença al pàrquing avall fins a la pista de la Fassina als Masets de Dalt.

He deixat passar el Jorge a davant, amb la gravel el ritme no es el mateix.

A l’alçada dels Masets hem anat a l’esquerre per pujar la trialera que et deixa a la pista de Quatre Camins a Can Pere de la Plana.

No l’havia feta mai amb la gravel, es pot fer bé, però al dur les rodes tan estretes i tan inflades, has de calcular bé la relació de canvi que durs, sinó et passarà que et quedaràs tirat i hauràs de fer peu per corregir el canvi, a mi m’ha passat 2 cops.

Hem baixat cap a Can Pere de la Plana i a la dreta per agafar la pista que et dur a Mas Milà, per tornar a pujar a Can Pere de la Plana pel corriol que hi ha a l’esquerre.

Allà ens hem acomiadat del Santi i el Jorge i jo hem tornat cap a Sitges, baixada per darrera de la Granja Escola cap a Can Lloses, el Jorge al davant i esperant, per descomptat i el corriol de la riera a l’esquerre que he fet relativament bé, menys els 2 metres de pujada forta, que no he posat el canvi adient i he posat peu a terra per corregir-ho, no he pujat com esperava, la veritat.

Ja a la pista de tornada a Sitges, cap a les Casetes d’en Portacreu i a l’alçada de Can Bruguera, passat Vallpineda ens hem acomiadat, ell cap a casa i jo també pujant cap a Santa Bàrbara i entrant a casa pel passeig.

En total m’han sortit 52,69km que he fet amb 3h 8m a una mitja de 16,7km/h, un desnivell positiu de 1251 metres i negatiu de 1255 metres, cadència mitja de 68 rpm, potència mitja de 178W, màxima de 836W, 120ppm de pols cardíac mig que és el meu 69% i màxima de 155 ppm que és el meu 90%, consum energètic de 2307 calories i a part de la humitat, temperatura d’octubre, no pas de mitjans de novembre, 12 graus de mitja amb mínima de 8 i màxima de 19, no es gaire normal. El Garmin m’ha dit d’actualitzar el FTP al arribar a casa, el nou FTP es 310W, però el meu antic era de 311W, un vat per sobre, i avui no he anat pas a fer temps ni a donar-ho tot, per tan no l’he actualitzar, he deixat el de 311W com a normal, tot i que segur que si m’hi poso, 311W d’FTP els faig encara.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 53132 m
Total climbing: 1325 m
Total descent: -1317 m
Download file: 13_11_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix